- Motosikleti
- 750x
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sayın arkadaşlar.
Motorumu muayneye götüreceğim,
Fakat TuvTurk'te yaptıgım inceleme sonucu Topcase ve Hardcase'lerin boyutları ciddi bir şekilde değişmediği sürece boyutlar sorun yaratmamaktadır diye bi ibare var.
Aynen kopyalıyorum ;
''Motorsikletlerin bir kısmına sepet dediğimiz yan tarafa oturma aksesuarı takılmaktadır; bu istihap haddini, taşıyabileceği kişi sayısını ve aracın genişliğini değiştirdiği için proje gerektirmektedir. Genişlik, yükseklik ciddi bir şekilde değişmediği sürece boyutlar sorun yaratmamaktadır.''
Şimdi sorum şu ;
Burada belirtilen boyuttan tan kasıt nedir? (TuvTurk'e attığım mail sonucu hala geri dönüş yapılmadı, ve süre daralıyor..)
Ben 46 LT topcase kullanıyorum,
Topcasenin üzerinde Led stop ve sinyal düzenegi olmasa Topcaseyi söker muayneye götürürüm,
Ama led düzenegi yüzünden sökmek istemiyorum açıkçası.
Son zamanlarda Motorunu muayneye götürüp, bu sorunu yaşayanlar varmı?
Tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim.
Saygilar.
Motorumu muayneye götüreceğim,
Fakat TuvTurk'te yaptıgım inceleme sonucu Topcase ve Hardcase'lerin boyutları ciddi bir şekilde değişmediği sürece boyutlar sorun yaratmamaktadır diye bi ibare var.
Aynen kopyalıyorum ;
''Motorsikletlerin bir kısmına sepet dediğimiz yan tarafa oturma aksesuarı takılmaktadır; bu istihap haddini, taşıyabileceği kişi sayısını ve aracın genişliğini değiştirdiği için proje gerektirmektedir. Genişlik, yükseklik ciddi bir şekilde değişmediği sürece boyutlar sorun yaratmamaktadır.''
Şimdi sorum şu ;
Burada belirtilen boyuttan tan kasıt nedir? (TuvTurk'e attığım mail sonucu hala geri dönüş yapılmadı, ve süre daralıyor..)
Ben 46 LT topcase kullanıyorum,
Topcasenin üzerinde Led stop ve sinyal düzenegi olmasa Topcaseyi söker muayneye götürürüm,
Ama led düzenegi yüzünden sökmek istemiyorum açıkçası.
Son zamanlarda Motorunu muayneye götürüp, bu sorunu yaşayanlar varmı?
Tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim.
Saygilar.