Motosiklet muayene motor no okunamadı

Arkadaşlar merhaba bugün motorumu muayeneye götürdüm ilk defa. Rutin bir şekilde kontroller yapıldıktan sonra ruhsatım bana teslim edildi ve senin işin tamam gidebilirsin denildi. Telefonuma tüvtürk’den mesaj geldi mesajdaki rapora girip baktığım zaman 3 tane hafif kusur görünüyor bunlar;

-Tahrik zincir gergi boşluğu uygun değil
-Kısa huzmeli far ayarı hatalı
-uzun huzmeli far ayarı hatalı

Asıl önemli olan yukarıda motor no okunulabilir durumda değil yazıyor.

Bu normal mi ek olarak fabrika çıkışlı motorun farları niye hatalı oluyor, zincir ayarınıda yeni yaptırmıştım. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motor numarasına pek bakmazlardı ama sizde biraz şanssızlık olmuş. Motor numarasının olduğu yer okunamayacak kadar çok mu kirliydi? Far kısmına takılmayın, benim geçmişte fardan kaynaklı hafif kusur geçtiğim muayeneden sonraki muayenede aynı farlar kusursuz sayıldı, çok da şey etmeyin.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Daha bu güne kadar hiç bir arabamda veya motorumda far ayarı hatalı olmadan muayeneden geçtiğimi hatırlamıyorum. Boş kalmasın diye yazıyorlar sanırım. Far ayarım hiç bozuk olmaz, halojense halojen ampulle kullanırım.

Motor numarasının yerini bilmediği için kendini riske etmemek adına okunamıyor demiş olabilir.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Motor no okunamıyor yazısını çoğu araca yazıyorlar, agır kusur olmadıgı müddetçe sorun yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar