Motosiklet Muayene icin bir kac soru

Arkadaslar daha evel motosiklet muayenesini kendim hic yapmamistim hep takipcilere veriyordum vakitsizlikten bu sefer ben yapiyim dedim ama bilgi yok:) Istenilen evraklar nedir , ne kadar masraflari vardir ne odeniyor , muayeneye girmeden evel hazirlanmasi gerek evraklar varmi , dikkat edilmesi gereken hussuslar vs. Bilgili dostlarin paylasimlarini rica ediyorum:cat:

Önce Vergi dairesinden Muayene makbuzu Ve temisz kağıdını kesitiryorsun... Sonra Ruhsatla muayene istayonuna gdiyorsun :) O Kadar :p

Arkadaslar daha evel motosiklet muayenesini kendim hic yapmamistim hep takipcilere veriyordum vakitsizlikten bu sefer ben yapiyim dedim ama bilgi yok:) Istenilen evraklar nedir , ne kadar masraflari vardir ne odeniyor , muayeneye girmeden evel hazirlanmasi gerek evraklar varmi , dikkat edilmesi gereken hussuslar vs. Bilgili dostlarin paylasimlarini rica ediyorum:cat:

çakalaza ilaveten motor numarası ve şasi numarasanın okunabilir olması gerek o kısımları silerseniz iyi olur:cat:

Vergi dairesinden o kagidi almak kolay ama muayene tarihim daha gecmedi , gecince isteniyor saniyordum birde masrafi ne kadar

Vergi dairesinden o kagidi almak kolay ama muayene tarihim daha gecmedi , gecince isteniyor saniyordum birde masrafi ne kadar

alacağınız muayene için temiz kağıdı 6 ay geçerli,60 ytl civarı olması lazım tam bilemiyorum,2 sene önce yaptırmıştım en son.oradaki işiniz toplam 2 dakikayı geçmez mesele muayene istasyonuna ulaşmak çok kalabalık oluyor:pale:

her motosiklete muayene yaptırmak şart mı veya kaç cc den sonra kaç yılda bir yaptırılıyor ?

Temiz kagidinin bir masrafi yoktur, soyledigin ucret muayene icin olmasi lazim.

Tatilime denk geliyor eger gec kalirsam cezasi varmi ? yada yasatacagi bir sikinti

yolda durdurursa polis vizesiz olduğu için aracı bağlar

ama vizeyi geç yaptırmanın bi sakıncası yok.

vergi gununde odenmemısse cezası var ondan haric vize yaptırmamanın cezası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar