Motosiklet Muayene 2016

Öncelikle merhabalar , arkadaşlar muayeneye gidicem. Şöyle bi sorum var arabalar için yapılan egsoz emisyon testi motosiklet içinde zorunluluk teşkil ediyor mu? onun içinde ayrıca randevu almamız şart mı ? Bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

İnternette okuduğum bazı yazılarda trafik tarafından çekilip egsoz muayenen yok şeklinde polislerin tutumunun olduğuna dair yazılar okudum o yüzden emin olmak için soruyorum. Teşekkür ederim mengu16

Ramazandan önce arkadaşın motorunu götürdüm muayeneye, egsoza dönüp bakmayınca ben de sordum performans egsoz sorun oluyomu diye egsoz orjinal oldumu bakmıyoruz bile ama performans oldumu içinde filtre varmı diye bakıyoruz varsa onay veriyoruz gerisi bizi ilgilendirmiyo, ses çıkarmış çıkarmamış bizi bağlamıyo o trafik polislerinin işi gördülermi ceza kesiyolar üstadım dedi, buradakiler böyle ama diğerlerinde durum değişirmi bilemem

Demek istediğim muayeneden geçer mi diye sormak değil. Arabayı soktuğumuz ayrıca orda egsoz emisyon testi var. Ona girmemiz şart mı? ayrı bi muayene alıp? arkadaşımın arabasının egsoz muayenesi ayrıydı normal muayenesi ayrı. Egsozdan kalmıştık hatta normal muayeneden geçmiştik egsozu yaptırmak zorunda kalmıştık..

Tarım ve Orman Traktörleri, Motosiklet ve Mopedler ve 1979 model yılı ve öncesi dizel motorlu taşıtlar, Hibrit ve Elektrikli araçlar ile Hidrojen Yakıtlı araçlar Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm işleminden muaftırlar.

Muayene konusunda her sorunun cevabı http://www.tuvturk.com.tr/ adresinde bulunmaktadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar