Motosiklet motoru ile el yapımı mini bugyy

ELİNİZE SAGLIK GÜZEL OLMUŞ VİDEOSUNU KOYARSANIZ YÜRÜR VAZİYETTE ÇOK GÜZEL OLUR

beyendınız ıçın çok mutluyom

en yakın zamanda vıdeo da koyacam

eline, emeğine sağlık çok güzel olmuş. fakat motor hava soğutmalı olduğu için, arazide birde sıkıştırınca çabuk ısınacaktır.bu durum için neler düşündünüz varmı mekanik bir pervane yada elektrikli, eğer yoksa eklenmeli...

elektrikli pervane sag tarfda mevjod

81740164661997162256.jpg

Son düzenleme:
Eline sağlık çok güzel olmuş. Bence imkanın varsa o kasayı kumlatıp, toz boya ile çekici bir renge boyat. Jantları daha farklı bir renk yap bir de aracın önüne biraz aksiyon kat. Muhteşem olur!

Güzel çalışma. Adam garajında otomobil yapıyor. Biz daha kendi markamızla bir otomobil üretemiyoruz.

Helal olsun.Bu arada teknik bilginiz gayet yeterli gibi duruyor. Ben burada insanların böyle bişeyler yapmalarını hayranlıkla izliyorum. Benimde elim anahtar tutar ama açıkçası cesaret edemem. Herhangi bir eğitiminiz varmı ? yoksa doğuştan gelen bi yetenek mi?:rendeer:

Elinize sağlık çok güzel olmuş.Yanlız o motor ısınınca sizi yakmaz mı ?

motorun sicakli elektrikli pervane tarafindan iyi bir şekılde def edılır bır kaç sat kulanmışımperoblam yukdu

Helal olsun.Bu arada teknik bilginiz gayet yeterli gibi duruyor. Ben burada insanların böyle bişeyler yapmalarını hayranlıkla izliyorum. Benimde elim anahtar tutar ama açıkçası cesaret edemem. Herhangi bir eğitiminiz varmı ? yoksa doğuştan gelen bi yetenek mi?

bu kunuda hıç bır eğitiminiz yuk zatan bılgısayar bulumundam mezunum ama çocokloum dan hareket edan harşeye merak duy muşom dur

Son düzenleme:
Oldukça yoğun bir emek verilmiş..
Sıcağı scağına foruma konmuş, zamanla yakışıklı hale gelir..
Tebrikler..

ellerine sağlık bendende yetenekliler varmış helal olsun bende şuan motoruma yan çanta demiri ve yan çanta tasarımı yapıyorum gaza geldim çalışmalarımı hızlandırp fotoları koyacağım

eline sağlık, daha da güzel olabilir :) geliştir mutlaka, yeni resim ve videoları bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar