10 sene evvelki hali ahvalim , coşkudan sonra ne olacak ona geçelim , her teşebbüste önünüze duvarlar çıkacak, ya çarpacak yada önünde saygı ile domalı..acak , yavaş yavaş ama istikrarlı şekilde durumu kabullenip , hayat zormuş denilecek..
Felasifenin sonu : 33/AHZÂB-72: Şüphesiz biz emaneti göklere, yere ve dağlara sunduk da onlar bunu yüklenmekten kaçındılar ve ondan korkuya kapıldılar. Onu insan yüklendi. Şüphesiz o çok zalimdir, çok cahildir
hayat elbette ki her haliyle her şekliyle zor. Motivasyon konuşmaları ise insanları bu umutsuzluktan kurtarmaya biraz da olsa yardımcı oluyor. benim bu video da yaptığım ise bir motivasyon konuşmasının parodisi yani mizah katılmış versiyonu sadece bu çok ayrıntılı düşünmemek lazım kanımca![]()
videoyu seyredemedim (TTNET sağolsun) ama başlığı görünce diek yazayım dedim. ben 23 yaşındayım. Motorsiklet alarak hayatım boyunca ilk defa sorumluluk sahibi oldum. Bana çok ağır gelen bişey oldu bu. Her yola çıkmadan önce binbir türlü şeyi düşünüyorum bazen paranoyaya bağlıyorum.
ben de motosiklete binmeden önce tedigin oluyorum ama bindikten sonra dertlerimi unutuyorum üzerinde bir nevi beni rahatlatıyor
hocam nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben okul sebebiyle istanbulda yaşıyorum. Bana göre motosiklet zevk aracıdır. Bu sebeple istanbul dışında bir yere çıkarsam ben de o tedirginliği üstümden atarım diye düşünüyorum. ama maalesef dersler fena hiçbir yere çıkamıyorum. şu an akışkanlar mekaniği dersine çalışırken yazıyorum (önümde kitap var).Geçen motoru bir kontrol ettireyim bi servise götüreyim dedim randevu alacak zamanım yok. Çevreyi bi dolaşayım desem, levent'in trafiğini görüyorum ve geri dönüyorum.
Senin ilacın burda başgan.:cat:
hocam nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben okul sebebiyle istanbulda yaşıyorum. Bana göre motosiklet zevk aracıdır. Bu sebeple istanbul dışında bir yere çıkarsam ben de o tedirginliği üstümden atarım diye düşünüyorum. ama maalesef dersler fena hiçbir yere çıkamıyorum. şu an akışkanlar mekaniği dersine çalışırken yazıyorum (önümde kitap var).Geçen motoru bir kontrol ettireyim bi servise götüreyim dedim randevu alacak zamanım yok. Çevreyi bi dolaşayım desem, levent'in trafiğini görüyorum ve geri dönüyorum.
Dostum güzel gaza gelmişsin de bişeyi atlamışsın neden villalara para harcayarak mutlu olmaya çalışıyorsun diyorsun da. Sen naptın motosikleti tavladın mı? Çıkma mı teklif ettin? Motor senden etkilendi de gel bana bin mi dedi? Hevesini kırmak istemem ama saçmalamışsın. Gerçekçi olun motosiklet sadece araçtır. Onu da para ile alırsın paran yoksa alamazsın binemezsin. Bike is a Slave, bike is my Slave.
Adam tekne alarak mutlu oluyo, yalısında pinekleyerek mutlu oluyo, lambo ile gezerek mutlu oluyo sen motora binerek oluyosun. Fikirlere düşüncelere saygı duy bence n
Dostum güzel gaza gelmişsin de bişeyi atlamışsın neden villalara para harcayarak mutlu olmaya çalışıyorsun diyorsun da. Sen naptın motosikleti tavladın mı? Çıkma mı teklif ettin? Motor senden etkilendi de gel bana bin mi dedi? Hevesini kırmak istemem ama saçmalamışsın. Gerçekçi olun motosiklet sadece araçtır. Onu da para ile alırsın paran yoksa alamazsın binemezsin. Bike is a bitch, bike is my bitch.
Adam tekne alarak mutlu oluyo, yalısında pinekleyerek mutlu oluyo, lambo ile gezerek mutlu oluyo sen motora binerek oluyosun. Fikirlere düşüncelere saygı duy bence n
Hocam amerika filmlerinin konuşma tarzı gibi olmus ama ben begendim ellerinize saglık :cherry:
Ellerinize, emeginize sağlık
Motivasyon iyidir, motosiklet de iyidir, her şey dozajinda iyidir ama kendin olmak herşeyden daha iyidir.
Bence, sakin bir müzik ile yapsaydin ve amerikanvari underground rap tarzı değil de;
"Yaşamak üstüne gelse de, trafikten vs den bunaldiginda alıp başını gideceğinden de, ise yetişirken de al kaskini, giy ekipmanını ve tecruben doğrultusunda uzan özgürlüğüne... Saha sonra ucmayi öğrendikçe uzaklara ama haddini bilerek " deseydin bence..
Cunku, sizin deyimle o iki parmağı kontrol edemeyen pek çok kişi artık aramızda değil. Motivasyonu ovmussunuz, evet.. Motivasyon zor şartlara karşı direnç sağlamaya yarar ama bu öyle kırlara çık çiçek topla tarzı bir şey değil. Motosiklet.. Baştan sona bir yaşam felsefesi, öğrenilmesi ve geliştirilmesi bitmeyen, ölüm kalım savaşı olabilen ve bazen de özgürlük tutkusu iceren bir harman...
Her yurek kaldıramaz bunu.
Nacizane, bir dahaki klibinde daha dikkatli olursan sanırım amacımıza ve motosiklet sevdamıza yahut felsefemize yakışır sanırım.
Tekeriniz düz bassin![]()
Bu arada
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163943-ucuz-yirttigim-kaza-videom.html
Kendi videonda, motosiklet kullanırken de, hayat çok zor deyip duruyorsun. Motosiklet tek başına yeterli değil, mutlu eden şeylerin toplamıdır mutluluk.. Unutma, sağlık sağlık ve sağlık...
Elbette, değişmeyen tek şey değişimdir.
Ama, takmayin vs diyosun ya, hanı günübirlik vs tarzı.
Yanı su anlam mi çıkıyor : " ben bugün ne soyleditsem anlamsızdır. Günü birlik yaşarım. Bugün motosiklet ozgurluktur derim, yarın bir iç çatışma yaşarım, motosiklet saçmalıktır, esarettir diyebilirim"
?
Değişim, iç çatışma vs kişilik gelişimi için iyidir ama karakter ve tutarlılık da sosyolojik ve psikolojik açıdan gereklidir.
Her gün senin bir önceki dusuncenden ne değişti ve bugünkü ruh hali nasıl diye beklememeli çevrendekiler.
Yanı,bence öyle![]()