Motosiklet Montu

Bir tane mont almak istiyorum şekil itibariyle güzel görünsün istiyorum tercihen siyah, motor olarak scooter kullanıyorum. beni motorun üstünde ciddi göstersin zaten motor kullanmak ciddi bir şey :) Dayanıklılık bakımından öyle maksimum koruma sağlamasına gerek yok scooterler zaten fazla hız yapmıyor 70km/h dayansın yeter. Body armor çok hoşuma gidiyordu ama asvaltta iyi değilmiş zaten enduro bir montmuş.
- Zayıf bir yapım var 60 kiloyum boy 1.75 mont fit göstersin istiyorum. (Hangi beden mont kullanmam gerek onuda söylerseniz sevinirim)::asker::

Bütçe 300 TL Öğrenciyiz Sonuçta :cherry:

Bana yardımcı olan olmayan herkeze teşekkür ederim TEKERİNİZ DÜZ BASSIN :)

Herkeze Hayırlı Forumlar..

Allah aşkına, "benim motorum en fazla şu kadar yapıyor" laflarını bırakın. 70 km ile çok değil 10 mt sürüklen kemiklerin ortaya çıkar.
300 liraya eh işte diyebileceğin bir mont alırsın. Korumalarla scooter kullanmanın bir alakası yok.
Yinede montun lazım olduğunu anlaman güzel bir şey. Prohel modellerine bakabilirsin şimdilik.

Prohel i scooterımda test etme fırsatım olmuştu. Ama 40 yada 50 km hızla. İyi iş çıkarmıştı

İstanbul cumhuriyetindesin kardeşim , biz ne edek ücra ilçede, bende meraktayım, git bi hudson'a motomax'a vsvsv mağazalara , üzerine cuk oturana içine sinene, koruma faktörlüsüne yapış.

Allah aşkına, "benim motorum en fazla şu kadar yapıyor" laflarını bırakın. 70 km ile çok değil 10 mt sürüklen kemiklerin ortaya çıkar.
300 liraya eh işte diyebileceğin bir mont alırsın. Korumalarla scooter kullanmanın bir alakası yok.
Yinede montun lazım olduğunu anlaman güzel bir şey. Prohel modellerine bakabilirsin şimdilik.

üstat haklısın motordan anlamayan bir insan değilim defalarca eğitime gittim bu işi ciddiye alan bir insanım yaşım genç acemiyim motor kullanma konusunda o yüzden scooter kullanıyorum şuana kadar en fazla 70km/h fazla hızlı gitmeyi seven bir insan değilim mümkün oldugunca dikkatli gitmeye çalışıyorum. Zengin bir ailenin çocugu değilim 300 lira param var sizden dünya kadar özelliği olan bir mont önermenizi isteyemem. hız uyarısı yapmamın sebebi buydu farklı bir amacım yok her ne kadar ucuz bir motorum olsada elimden geldiğince ekipman almaya çalışıyorum...

üstat haklısın motordan anlamayan bir insan değilim defalarca eğitime gittim bu işi ciddiye alan bir insanım yaşım genç acemiyim motor kullanma konusunda o yüzden scooter kullanıyorum şuana kadar en fazla 70km/h fazla hızlı gitmeyi seven bir insan değilim mümkün oldugunca dikkatli gitmeye çalışıyorum. Zengin bir ailenin çocugu değilim 300 lira param var sizden dünya kadar özelliği olan bir mont önermenizi isteyemem. hız uyarısı yapmamın sebebi buydu farklı bir amacım yok her ne kadar ucuz bir motorum olsada elimden geldiğince ekipman almaya çalışıyorum...

Sen bilinçli bir gence benziyorsun. Tabi ki duumun gereği milyarlık mont alamazsın, şunu kavramışsın ama " kötü mont montsuzluktan iyidir." Tabi durumun olursa ileride yenilersin. Kazasız belasız sürüşler.

Dostum bugün 300 tl verirsin, ileride durumun olur 3000 tl verirsin. Yeter ki işin ciddiyetini bil. 30 km hızla bile düşsen derin yüzülür, bu yüzden alabileceğinin en iyisini al.
Prohel 280 tl falandı, mutlaka içine sırtlık tak ama bu önemli. Tekerin düz bassın :)

Çok teşekkür ederim söylediğiniz markalara teker teker bakıyorum bi tane buldum yerinde gidip deniyicem :cherry: dediğiniz gibi yerinde denemek en iyisi bakarsın başka birşey bulurum :cherry: öneride bulunan herkeze tekrar teşekkür ederim TEKERİNİZE TAŞ DEĞMESİN ::xblink::

Paşam ben yazlık olarak Durt marka aldım. 280 lira civarlarına felan var. Alışveriş sitelerinde hepsi güzel indirimlere giriyor ama bu işlerde kesinlikle imkanın varsa git dene omzu dirseği güzel otursun. prohel de olur durt da olur ls2 nin de bişeyleri var. ilerde 150-200 lira biyerden denk gelirse korumalarını güzel bişeylerle değiştirirsin için baya rahat eder ;) ben öyle yaptım. mont durt korumalar knox felam.

100 lira daha koy üstüne. 400 lira civarına korumaları onaylı ve gösterişli sağlam bi mont al yurtdışından. Komine markalara bak bulursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar