motosiklet modifiyesi

arkadaşlar motora yazı yazdırcam önce fotoshopda yaptım nasi oluyo diye bi bakın sizde yorum yapın oluyo veya olmuyo

eski hali:

fotoshopdaki hali :

abi maliyeti 10 millonu geçmiyosa yazdır gitsin. kafana göre takıl, herkes bişey der. zewk meselesi, canın nası istiyosa. ruhunu özgür bırak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta napster olayına girme bence :)
üsttekini yaptır.. ya da bi süre bekle hala hevesliysen o zaman yaptır. hemen karar verme

yazdır aslanım yazdır. arkandayım tırsma. HASRETİM yazdır bide yer warsa başka. özelliği filan gitmez. sana özel olur işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yha yazsında ozellıgı kacmazmı:S yada bole dıkkat gecıckı renklerde yaptırsınn ozamn super olur ama her tarafı doldurmaa:D

yha yazsında ozellıgı kacmazmı:S yada bole dıkkat gecıckı renklerde yaptırsınn ozamn super olur ama her tarafı doldurmaa:D

sen kendininkine ööle yaparsın. stil meselesi. yaaa, orhan gencebayda dinlenmezki amaaa, şööle daha hareketli bişiler dinlesen, demet akalın hayranı olsan filan demek gibi bişey bu. takıl koçum kafana göre. motor senin. dikkat çeksin birazda trafikte ezilme.

bence motora yazı güzel durmuyor ama resimli sticerların bazıları daha hos

ben de yazdirmazdim, orijinal goruntusu ya da sadelikten yanayim.
ama keyfin bilir, hepimizin tercihleri farkli olabilir zaman zaman.
yazdirmak istiyorsan yazdır elbette! :)

arkadaşalar yoğun istek üzerine yazdırmadım ön tarafa yazdırdım podyum 2006 yazısının yerine

yazıklar olsun. o kadarda gaz verdim. HASRETİM yazdırsaydın bari bi köşeye ufaktan.

vay güzel be herkes bişeyler yazdırıyor. bende o işi yapıyorum reklamcıyım yani. reklamcılarda yazdırabilirsiniz. maliyetide fazla tutmaz. yazının büyüklüğüne göre değişir.:cat:

bana göre orjinal hali daha güzel ama kullanıcı ve zevk sana ait ama çok masraflıysa yaptırma derim :)

yazdır ab yazdır hatta 23 nisan şiiri fln da yazdır
abi anlamdım gitti yaa herkes illa bişiler yazcak motosikletinee

yazdır ab yazdır hatta 23 nisan şiiri fln da yazdır
abi anlamdım gitti yaa herkes illa bişiler yazcak motosikletinee

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

koptum valla bu sıcakta :salut: Kardeş motorculuk özgür ruh ister ne istiyosan onu yazdır zaten bunlarda gececek birgün kendin güleceksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar