Annemle naçizhane motorumu almadan önce geçen diyologlardır ki kanserin eşiiğinden döndüm desem yeri var..Ehliyeti aldım 4 ay boyunca arabaya binmedim (çok mu abartılı oldu 4 yada 5 kere binmişimdir mecburiyetten o da

)
AnneUmutus:Evin önünde araba var neden binmiyon :silent:
Umutus: Ben motor istiyorum ::miiz::
AnneUmutus:Oğlumu camii avlusunda bulmadım ölüme atayım::tartis::::lac::
Umutus: Anne ne alakası var yaa ::sas:::jocolor::sunny:
AnneUmutus:Olmaz dedim motorsiklet çok tehlikeli..Hem çiçekçi emin abin ayağını, köyde de bilmemkiimin oğlu vıdıvıdıvıdı blablablabla
Umutus:Ama bu böyle devam ederse birgün motorsuzluk yüzünden içip arabayla spilden aşağı uçarım ::tartis::::sefereee::rantinp:
AnneUmutus:Oğlunun yaşına aldırmadan terliği aldığı gibi peşinden koşar bu arada anneumutus' un iç sesi de derki "bu oğlan deli valla yapar birgün:silent:::shutup::"
Bu ve buna benzer bir çok diyolog yaşadım motoru alıncaya dek ama en sonunda AnneUmutus'la bir gidip aldık ::friends::

embe:: karakızımızı elbette arkadaşlara katılıyorum birçok kez motorun daha çalışma prensibini bilmeyen insanlar motorun tehlikelerinden kazalarından bahsediyorlardı..Pek de aldırış etmedim önemli olan kullandığınız aletin sınırlarını (fren mesafesi, viraj açısı vs.) iyi bilmek ve tedbiri(korumasız motora binmemek gibi) elden bırakmamak gerisi de zaten olucağı varsa hiçbirşekilde önüne geçemezsiniz..:cat: