Motosiklet mi zengin işi,ben mi fakirim?

İnsanlar 5$ günlük harcama limiti ile dünya turuna çıkıyorlar. Herşeylerini planlıyorlar ama.

sen de aylık bütçe yap kendine. Kısabildiğin yerlerden kıs. Aylık Net birikimini koy, hesap yap, açık mı var? Uzun mu sürüyor biriktirme sürecin? Git part time iş bul. İstanbulda isen CallCenter'larda deli gibi eleman arayışı var. Yaz ayları en çok personele ihtiyaç duydukları zaman.

çağrı merkezini düşünürsen seni çalıştığım firmaya yönlendirebilirim. Genel Müdür Yardımcımız dahi motosikletle işe gelen birisi :) Senin için de güzel motivasyon kaynağı olur.

Kısaca; üniversite okuyan adamsın, çıkar bütçeni, yap planını al aksiyonunu.

Sevgiler.

arkadaşım şartları zorlamayı öğren bence ve extra masraflarını kısarsan daha rahat alırsın motorunu... elime geçen para nereye gidiyor diyenlerdensen cebinde fazla para taşıma... bi işe gir ilk fırsatta sigortalı olursan kredide çekebilirsin... taksitlerinide biriktirip odersin... motor almanın en kolay yolu bu olur sanırım...

motosiklet pahalı bir zevktir.

piyasada küçük cc motosiklet büyük cc motosikletlerden çok daha fazladır. bunun nedeni bir çok kişi motosikleti ulaşım aracı olarak alır.

sana tavsiyem öncelikle piyasadaki en mantıklı çinli bir motorsiklet alman. hem yedek parçası ucuzdur. hemde tecrübe edinirsin. gerisi bi şekilde gelecektir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1.250 Tl'ye aldıgım çinliyle 13,000 Km'dir geziyorum.
Piyasada çok ucuz motosikletlerde var.
Hele ki bunu kullananlar,bilinçli kullanmışlarsa o motosiklet her türlü keyif verir.
Mesele eldekine şükredip,tecrübe kazanarak,daha iyilerini hedefleyip,bu doğrultuda çalışmak.

Çoğu arkadaşımız az birikmiş parasıyla banka kredisi çekip öyle racing motorlara binemiliyor ..bazı öğrenci arkadaşarımız 3 ay yaz tatillerinde gecesini gündüzünü katarak ellinden ne geliyorsa bütçesine göre motor alınıyor örneğin computer tarzı alabilir temiz 2.el yada 0 km de

GEÇİNİZ LÜTFEN....
İçerisinde 2 teker aşkı olan dağları deler, Biz şunu diyoruz; ''Motorunun cc si değil, Yüreğinin cc si önemli'' sadece 2 teker. Aşk 2 teker üzerine kurulu. Yerde yatan bir eski bisikleti bile ayağa kaldırıp bir kenara alabiliyorsan istediğin motoru mutlaka birgün alırsın. ''Sana bir yol; Eminevim/Eminotomotiv bulunduğun il de mutlaka bir şubesi vardır, selamımı söyle sana yardımcı olurlar.

üniv.öğrencisiyim,okul zamanı okuyorum,yazın yazılım uzmanı olarak çalışıyorum.gereksiz para harcamıyorum az kredi kartı kullanıyorum ve motorumun keyfine bakıyorum :)

bende arttıranlardanım. Yazın 3 ay çalışarak ve laptopumu satarak motorumu aldım. 2-3 ay güzel bir işte çalıştığında lüks olmadığını görceksin en azından commuterlar bu şekilde alınabiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar