Motosiklet merakı başladı.

Merhaba arkadaşlar, Ben Mert, yaş 29, Ankara'dan katılıyorum aranıza.
Önümüzdeki bahara kadar ekipman ve ehliyet işlerini tamamlayıp her şey yolunda giderse motosiklet alacağım :)
Tavsiyeleriniz varsa memnun olurum.
Ayrıca "Yamaha YBR 125 ESD" marka motosikletle ilgileniyorum acaba 2015 model ortalama 15.000 km temiz bu marka motosiklet ne kadar eder.
Yeni olduğum için açıkcası dolandırılmak istemiyorum ve 2.el motosiklette nelere dikkat etmeliyim merak ediyorum.
İyi forumlar.

Bu piyasada 6500 TL civarı eder.
Motoru almadan önce 5664 ten şasi numarası ile sorgulayın, motor düştüğünde yerle ilk temas eden yerleri ( aynalar , elcikler,manetler, sinyaller,pegler vs ) inceleyerek düşüp düşmediğini anlayabilirsiniz ama ciddi bir kazası olmadığı sürece ufak tefek düşmeler çok önemli değil ve mümkünse expertiz yaptırın.
Test sürüşü yaparsanız motorda sağa sola çekme eğilimi var mı diye bakabilirsiniz
Ybr ile ilgili sorunuz olursa sorabilirsiniz

Motosikleti
D400
Japon almak önemlidir.

Ama düşük cc alıp kısa sürede satacaksan çin iyidir.

Bozulur, tamir öğrenirsin.

:queen:

Japon almak önemlidir.

Ama düşük cc alıp kısa sürede satacaksan çin iyidir.

Bozulur, tamir öğrenirsin.

:queen:

Arkadaşa katlıyorum, en azından sağını solunu sökersin bakım yapmayı zincir yağlamayı öğrenirsin masrafı da az olur. Ben ilk motoru kawa aldım ama kardeşime çin aldık. Ben aldığımda 2 bin tl masrafla başladım (ön disk orijinali 1780 tl miş ebc aldım 700 e) o neredeyse motoru baştan yaptı 500-600 arası harcadı. Pişman mıyım ? Asla :)

Hoş geldin diyelim ozaman :) Forumda bir sürü konu var, güvenli sürüş, ekipmanla ilgili konular,2.el alım konuları.. Bunları oku hem araştırmanı geliştirmiş olursun hemde farklı farklı bilgiler edinmiş olursun :cat:

Hoş geldin diyelim ozaman :) Forumda bir sürü konu var, güvenli sürüş, ekipmanla ilgili konular,2.el alım konuları.. Bunları oku hem araştırmanı geliştirmiş olursun hemde farklı farklı bilgiler edinmiş olursun :cat:

Teşekkürler,
Bakıyorum fırsat buldukça. İyi forumlar

Başlangıç olarak kafanda belirlediğin model açısından seni çok takdir ettim, hepimiz o ilk heyecanı biliriz racing alalım şekilli olsun lastikler kalın olsun sevdalarını geçip mantık ve araştırmaya dayalı yürüdüğünü düşünüyorum, şimdiden hayırlısı olsun

Başlangıç olarak kafanda belirlediğin model açısından seni çok takdir ettim, hepimiz o ilk heyecanı biliriz racing alalım şekilli olsun lastikler kalın olsun sevdalarını geçip mantık ve araştırmaya dayalı yürüdüğünü düşünüyorum, şimdiden hayırlısı olsun

Teşekkürler. Önümüzdeki bahara o noktada somut adımlar atmaya başlayacağım. Bu ara sıfır "mondial 150 z-one" bakıyorum, bu motosiklet hakkında bilgin var mı?

Teşekkürler. Önümüzdeki bahara o noktada somut adımlar atmaya başlayacağım. Bu ara sıfır "mondial 150 z-one" bakıyorum, bu motosiklet hakkında bilgin var mı?

Hayırlı olsun hoşgeldiniz ama alabilirseniz yamaha daha iyidir. Kafanda seni yolda bırakır mı sorusu olmaz yap bakımını yağını koy devam satarkende çok zarar etmezsin ama çinli motorları bir alırken sevinirsin bir satarken

Ybr ile başlanır, kendini ispatlamış taş gibi bir makinedir. Ayrıca tecrübesiz iseniz yamahadan seviye 1 eğitimini almanızı öneririm. Ybr motosiklete iyice alışırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar