Motosiklet Mağazası Hk.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bursa veya Balıkesir civarında motosiklet için aksesuar ve malzeme satan bildiğiniz herhangi bir mağaza var mı? ''Kask-mont-eldiven vb.'' :silent: İsmini almam yeterli.Öneri de bulunacağınız firma kaliteli olursa sevinirim ( Ürün çeşidi ve kalitesi açısından ) :wiinkk: Teşekkürler ::140::

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motomax var stadyumun karşısında çekirgeye giden caddede (bursa)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motomax dan alacağına internetten al. Hem fiyatı neyse onu ödersin,(kazıklanmak yok) hemde iadede sıkıntı olmaz.

Motomax dan alacağına internetten al. Hem fiyatı neyse onu ödersin,(kazıklanmak yok) hemde iadede sıkıntı olmaz.

Motomax ile ilgili sıkıntı nedir peki? İnternetten alışveriş istemiyorum.

Kask ve montu bedenini deneyerek alman daha iyi olur ancak mağazadan alırsan daha yüksek ücret ödersin.Önce istediğin modelleri deneyip aynı bedenleri internetten fiyat araştırması yaparak alırsan karlı çıkarsın.İnternetten alışveriş yapmak istememenin sebebi güvensizlik ise; bilindik sitelerden alırsan bir sorun çıkmaz.Uzun süredir çoğu alışverişimi internet üzerinden yapıyorum.

Kask ve montu bedenini deneyerek alman daha iyi olur ancak mağazadan alırsan daha yüksek ücret ödersin.Önce istediğin modelleri deneyip aynı bedenleri internetten fiyat araştırması yaparak alırsan karlı çıkarsın.İnternetten alışveriş yapmak istememenin sebebi güvensizlik ise; bilindik sitelerden alırsan bir sorun çıkmaz.Uzun süredir çoğu alışverişimi internet üzerinden yapıyorum.

::biggrinn: + ::plus1:: +::coool:: Sanırım yeterli :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar