Motosiklet lastiği takma

Selam arkadaşlar lastik siparişini verdim çok şükür mutluyum iğrenç lastikler den kurtulacağım için.

İstanbul da Avrupa yakasında nerede ne kadara taktırabilirim lastiği? Önerdiğiniz yer var mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

............

Anadolu yakası desen tavsiye verebilirdim ancak Avrupa yakasında tecrübe edip memnun olduğum yer yok. Çiftini 50 ila 100 lira arasında takacaklardır yere göre.

Ha tabi normal yerde taktır jantları iç etsinler. Balansta yapmaz o makinalar uygun değil. Bilmeden laf olsun diye foruma yazı yazmayın.

İnternetten lastik siparişini bu nedenle önermiyorum. İşini layıkıyla yapacak motor lastikçisi bulmak zor. Bulursunuz fakat lastikleri ondan almadığınız için yüksek miktarda takma ve balans ücreti ödersiniz. Ucuza taktırırsanız balans yapmazlar. En iyisi lastiği bayisinden almanız. Sökme takma balans dahil ücret ödersiniz daha ucuza gelir. Oto lastikçisi takmaz taksa da, 20 TL için uğraşmaz.

Lastiği taktiracaginiz yeri iyi seçmeniz gerekiyor.
Lastiklerin janta rahat oturması için fırçayla kayganlastirma sağlayan beyaz özel birşey sürerler, tire mounting lubricant diye geçer onun yerine adam kalın motor yağı sürmüş:)
Tam yola cikiyordum ki başıma iş almadan tüm lastiği temizledim yağdan

Lastiği taktiracaginiz yeri iyi seçmeniz gerekiyor.
Lastiklerin janta rahat oturması için fırçayla kayganlastirma sağlayan beyaz özel birşey sürerler, tire mounting lubricant diye geçer onun yerine adam kalın motor yağı sürmüş:)
Tam yola cikiyordum ki başıma iş almadan tüm lastiği temizledim yağdan

Zen motor ve kuzgun motor var onlar iyi ki acaba

Beken motor var fatihte yakındır sana bi bak googlede net konumu vs çıkıyor takma ve balans yapıyordu sanırım

Şirinevlerde kuzgun motor var. 1 kere balans için bir kere de patlak lastik için gidip memnun kalmıştım. Hatta gidondaki benim bile hissetmediğim yamukluğu görüp düzeltmişti. Diğer lastikçilerden daha fazla ücret alır ama işini düzgün yapar.

Şirinevlerde Şirin Motor var gayet ılgılı ve tıtızlerdı bu hafta degıstırdım lastigi

Beken motor var fatihte yakındır sana bi bak googlede net konumu vs çıkıyor takma ve balans yapıyordu sanırım

Fiyatı nedir acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Şirinevlerde kuzgun motor var. 1 kere balans için bir kere de patlak lastik için gidip memnun kalmıştım. Hatta gidondaki benim bile hissetmediğim yamukluğu görüp düzeltmişti. Diğer lastikçilerden daha fazla ücret alır ama işini düzgün yapar.

Bende orayı düşünüyorum ama ücreti nedir acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar