Biçimsel ve idari açıdan kural konmasının nedeni de manevi bir simge niteliği taşıyor olmalı, tahmin edebiliyorum.
Bu sefer 12'den isabet kardeşim :cat: Kardeşim dememde bir sakınca olmadığını umuyorum yaşım 51
Biçimsel ve idari açıdan kural konmasının nedeni de manevi bir simge niteliği taşıyor olmalı, tahmin edebiliyorum.
Kulüp boş muhabbet. Motosikletli arkadaşlarım var, yenileriyle de tanışıyorum. Kafa dengi olanla ister sür, ister görüş.
Neden herkes bi arada bulunsun, bir yere ait olsun... Fısss
sons of anarchy dizisini izlemedin galiba, bir kaç bölüm izledikten sonra bende bir klube gireyim triplerine girdim bir ara. kendimi jax teller gibi hissediyorum bu aralar, dikkat edin birinizi vurabilirim.
yani arkadaşlar izlediğimiz dizi ve filmler gerçekten çok etkileyici olabiliyor ama bırakın filmde kalsınlar, günlük hayatta uygulamaya gelmezler tabi mizah içerikli filmler bir istisna.
Umduğunu bulamayabilirsin bir bakmışsın kel kabak yaşlı yaşlı adamlar )
:thumleft:Adında kaos olup da bu kadar kural kitap hiyerarşi olması garip.
Gün gelecek, kurmadığım Enduro'cu grubu için bana küfür edeceksiniz.
-Führer Mud
"türkiye şeyhler, dervişler, müritler ve kulüpler memleketi olamaz."
Heil Mudler !
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Derin saplıyosun reis yapma bunu hep yapıyosun :mrgreen:
Ya adamsın, bu espriyi bekliyodum.
Seni özel kalemim yapicam.
@shadowmaster
Yazdiklarinda problem yok. Benim dikkatimi çeken kısmi kopyala yapıştır yapacağım.
HANGAROUND : Haftalık kulüp toplantılarına en az 4 kere art arda katılan aday üyelerin, üye olma isteklerini belirtmesini takiben, kurucular konseyi başvuruyu değerlendirerek, olumlu karar alınması durumunda aday üyeyi “hangaround” rütbesi ile kulübe kabul eder.
Ya da
PROSPECT : Hangaround 3 yıldız rütbesine sahip aday üyeler, kulüp içindeki davranışları ve kıdemleri doğrultusunda değerlendirilerek, konsey kararı ile “prospect” rütbesine yükseltilirler. Rütbe yükseltilmesini takiben, sırt bölümüne “CHAOS” yazısını ve ön tarafa da “prospect” çıkartmasını dikebilirler.
Beni su rütbeler, haftada su kadar katılması gereKiyor falancadan önce filanca dikemez vb kurallar germekte.
Bana uygun olmadığı açık net.
Dediğim gibi alan razi veren razi. Mutluysaniz problem yok. Yardim vs konularda diyecek bir şey yok zaten. Tebrikler.
Mobilden yazdım hatalar olabilir.
Polemik yaratacak bir yorum yapmadan kendi kulübümüzün web sayfasını paylaşayım. Oradan kurallarımızı okuyabilirsiniz. Ayrıca cruser / chopper kulüpleri "Türkiye'nin Renkleri" platformu çatısında yıl içinde düzenli toplantılar yapan bir oluşumdur. Chaos Turkey CC için de facebook sayfamızdan sürüş dışı etkinliklerimizi de inceleyebilirsiniz. Son bir yıl içinde Van'da bir ilkokuldaki kardeşlerimize malzeme ve kışlık bot yardımı, sokak hayvanları için etkinlikler, otistik çocuklarla gün boyu eğlence, kansersiz yaşam derneği ile ortaklaşa cocuklara hastane ziyareti, kulüp için kapalı alan ve yol eğitimleri gibi faaliyetlerimiz var ve hepsi planlı olarak sürmekte. Bu başlığın amacına uygun olarak bir cruser/chopper kulübünü ve üyelerini, kel, sakallı, göbekli olarak tarifleyen arkadaşlarla da herhangi bir şekilde cevap vs içinde olmayacağımı da belirteyim. Hepinize güvenli ve keyifli sürüşler...
www.chaosturkey.com
Anayasa:örgütlenmiş bir toplumda devletin yönetim biçimini belirten, yasama, yürütme, yargılama erklerinin nasıl kullanılacağını gösteren, yurttaşların hak ve ödevlerini, özgürlüklerini saptayan ve düzenleyen, yasa sıralamasında en önde gelen yasa.
Ben bu anayasa sözünün kullanımından bir vatandaş olarak rahatsızlık duydum.Kurallar vb gibi bir şey kullanılmalı.
Eyvallah, daha önce de yazdığım gibi bireysel tercihlere karşı saygı duymaktan gayrısı abes olur :cat:
Bu bir rekabet vs degil ki galibi olsun.Maçın galibi @shadowmaster abemiz , sağ/sol direk , aparkat kroşe yağdı adama , tamamını tecrübe/nezaket ve olgunlukla ekarte etti , olgun ve kültürlü döğüşme ile tüm rakiblerini knockout etti tebrikler.