motoru teypli güneş gözlüklü kasksız ybr'ciler "amerikan harley ruhu"na daha yakındır. arabeskin tavan yaptığı varoşların avrupa rock'ındaki isyana daha yakın olduğu gibi.
siz bir otoritesiniz.
Bir hip-hop veya rap klibinde lüks Ferrariler, Racing motorlar ve bikinili kızları görüyoruz.
------------
Ben ve tanıdğım diğer motorcu dostlar festival ruhuna uymayan müzikler çaldığında kendimizi iyi hissetmiyoruz...
size yuzlerce klasik american arabasi (cadillac, chevrolet, ford..) ve custom chopper turevleri ve Harley'ler iceren rap ve hip-hop klibi bulabilirim...
------------------
cok haklisiniz, bir festival neyin adina duzenlenmisse icerigi de kendisiyle ters dusmeyecek elementlerden olusmalidir. aksi dusunulemez bile.. ve chopper dendi mi akillarda uyanan muzik rock elementleriyle dolar tasar.. bu yuzden bir chopper fest, harley fest, custom fest gibi etkinliklerde evet muzik rock olmalidir.. lakin bu; chopper'ci sadece rock dinler, chopper'ci sadece metal dinler gerisi fistir, bostur, gelip gecici bi hevesle chopper'ci olmustur sadece bi hevestir gibi anlamlandirilmamalidir. ilk yazimda da bahsettigim gibi bir insan sectigi motor yuzunden muzigini degistiremez.. (belki zamanla chopper'in ruhu beni de saracak ve rock tune'lari ruhumu daha da oksayacak bunu simdi bilemiyorum..

)
Hmm... Scooter ile başladım, maxi-scooter'a geçtim, şimdi enduro kullanıyorum. Heavy metal, çok sesli müzik (klasik müzik lafını sevmiyorum), blues ve zaman zaman da halk müziği dinliyorum. Metallica konserine de giderim operaya da.
iste tekduze olmayan, hayata panoramik bir pencereden bakabilen insan!
bakin; muzik gercekten ruhun gidasidir. Nasil ki eger hep ayni besini yerseniz bedenimiz gelisemiyorsa hep ayni seyi dinlersek de ruhumuz gelisemez..