motosiklet kullanmasını bilmeyen çocuk(komedi)

artçıyı sanki kasıtlı düşürmüş gibi haa=) kendi nasıl orda yatmadıysa sonra toparlayıp motoru gidip duvara kafa attı=)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Millet kendini çok zeki sanıyo ha.
'Motor bu, binersin üstüne, verirsin gazı, kendi gider'
Yeaaak yeaaaa...
Görüyoruz görüyoruz da biz görüyoruz ve anlatamıyoruz işte. Çok var motorumu isteyen ama motor kullanmayı bilmeyen yarım akıllı. Ben ne olacağını biliyorum da onlar bilmiyor.

ne demek bu şimdi sakın motor istemeyin bendenmi demek istiyorsun ben istemem zaten anahtar üstünde ise alır giderim :queen::queen: dimi mert

Abi sana değil o laf. Sen kullanabilirsin benim motorumu ama yani açık söyliyim babama bile vermem..! Çok güvendiğim birileri olması lazım. Bana güvenen, beni tanıyan, huyumu suyumu bilen, analitik düşünce yeteneğine sahip, ileri görüşlü, sorumluluk sahibi, TOEFL sınavında 520 puanı geçmiş olan ve sürüş yeteneklerinden şüphe duymadığım ve en az 5 yıllık A2 ehliyetine sahip birisi olması lazım. :queen: :queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi sana değil o laf. Sen kullanabilirsin benim motorumu ama yani açık söyliyim babama bile vermem..! Çok güvendiğim birileri olması lazım. Bana güvenen, beni tanıyan, huyumu suyumu bilen, analitik düşünce yeteneğine sahip, ileri görüşlü, sorumluluk sahibi, TOEFL sınavında 520 puanı geçmiş olan ve sürüş yeteneklerinden şüphe duymadığım ve en az 5 yıllık A2 ehliyetine sahip birisi olması lazım. :queen: :queen: :queen:

ooo sende cok şey istiyon ben istemiyom vazgectim
:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar