motosiklet kullanmasını bilmeyen çocuk(komedi)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muhahaha..:queen:

zuhahah vay anten önce arkasındakini düşürdü sonra gitti duvara çarptı:queen:
motorda rus HHH :mrgreen:

Duvara yapışmış bi sinek gördüm sanki...:mrgreen::queen:

bide çocuk heyecandan gazı da bırakmıyo.gittikçe gidiyo.en son yapıştı duvara:cherry:

Millet kendini çok zeki sanıyo ha.
'Motor bu, binersin üstüne, verirsin gazı, kendi gider'
Yeaaak yeaaaa...
Görüyoruz görüyoruz da biz görüyoruz ve anlatamıyoruz işte. Çok var motorumu isteyen ama motor kullanmayı bilmeyen yarım akıllı. Ben ne olacağını biliyorum da onlar bilmiyor.

benim bi arkadasımda bizim okulun bahcesinde benim motorumda kaldırıma carptı haaala gaza basıodu acemilik böyle birşey :mrgreen:

bide gazdan ellerini çekmiyorlar dahada abanıyolar.motor alıyo başını gidiyo:):p

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkes motoru sürmesini kolay zanneder ama bakalım motor seni kabul edecek mi..:)..tayyip erdoğanı da at tepelemişti..:) bu da ona benzemiş..:)

düşmek bişi değilde çevrenin sana bakması düşmekten daha beter bence

xD arkadaş akrabasından scooter almış 1 hafta kullanmak için tabi kabak tekerin huyunu bilmiyor
hafif çamurlu yolda gidiyorduk dedim sen sürerken ben bacaklarımı kasıyorum valla dşecez diye dedim o salakta gaza geldi gazı kökledi motor düşecekti ben atladım motordan üstüm başım çamur oldu :cherry:
ark az daha motorun altında kalıyordu millet başımıza toplandı herkez bakıyor tabi içlerinden ne diyorlar biz bilemeyiz :cherry:
motorun parçalarını poşete koyup uzaklaştık oradan xDD

Çock beyin kanamasından falan büyük bi ihtimal gitmiştir.çünkü vurduktan sonra duvara hareketsiz kaldı ve sonra düştü yere ne diyelim: allah rahmet eylesin..

gülüyoruz ama :mrgreen: yinede gülmemek lazım çocuga acıdım ya..:mrgreen::p:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar