Motosiklet kullanmak için bahane aramak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Var böyle bişey, eminim her motor tutkunu illaki bir kere bile olsa yaşamıştır. Normal şartlarda öldürseler gitmeyeceği yerlere götürür adamı. En yakın örnek olarak gece 3'te izmitten sabiha gökçene gitmiştim thy'nin günlerdir iade etmediği 90 lirayı almak için. 90 lira bahane tabi, maksat motosiklet sürmek.

Bir kere değil defalarca yaşadım.
Aylak kaldığım zaman bahane anında bulunur :)

Sizinki soğuk havada birde gece dikkat edin hocam.

Sabah 8.15 de servis aliyo 7 de uyaniyorum havaya bakiyorum yagmur yok tekrar yatiyorum motorla giderim nasilsa

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Kışın ortasında eşimden izin almak için sıkça kullandığım bahane;"Çok uzun süre bekleyince akü bitiyor bir turlayım da akü biraz şarj olsun."Kendi kendime bahane üretmeme gerek yok,üşenmediğim canımın istediği her zaman biniyorum.

07.00 da servis evin önünden alıyor ama 7.10 da kalkıp motorla gidiyorum :cherry:

Bi Bakkala gidiyim diye çıkıp 45 km yapmışım amacsız :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
son iki senedir yaşadığım durum, motoru işe gidip gelmek için kullanmıyorum. Motor dükkanda kapalı garajda sabit duruyor, bi gezi olacak ya da bir bahane olacak ki bineyim. Özlüyorum resmen :)

Neydi o bir laf vardı?

"İnsanlar bir yerlere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosikelt kullanmak için bir yerlere giderler"

dur bunu imza yapayım ben :)

yakın cafelere vs arabamla gidebiliyorum ama of sıkıldım şimdi bostancı sahilde oturmak vardı bahanesi ile motora atlayıp herhalde 20 kez akşam büyükçekmece - bostancı gidip gelmişimdir :)

Karnımın hiç aç olmamasına rağmen Kızılkaya da bi ıslak atıyım deyip gecenin bi saati caddeye gitmişliğim çoktur.

Evdeyken sabah olsa da motora binip işe gitsem, işe gidince akşam olsa da motora binip eve gitsem, pazar olsa da motora binip kursa gitsem diyorum.
İki motor arasında yaptıklarım mı, önemli değil hepsi motora binmek için uydurulmuş boş işler ;)

Tam hadi kadıköye gideyim diyorum kontagı acıyorum sonra ehlıyetım olmadıgım aklıma gelıyo gerı eve cıkıp yatıyorum bazılarının bahaneleri yetmıyor işte ..

Karnımın hiç aç olmamasına rağmen Kızılkaya da bi ıslak atıyım deyip gecenin bi saati caddeye gitmişliğim çoktur.

Yeme bizi senin en aç olmadığın halinle, 10 tane hamburger yersin orda..

Ben herşeyi bahane ederim motora binceksem, alışverişe bile giderken motorla gidim yaw trafik olmaz diyip,
annemin kızım alcaklarını nerene sokucaksın demesi ile bakışlarım yere yapışmışlığı vardır..
Oysaki canım bebeğe inip sahil yapmak istemektedir herşeyi tahmin etmek zorunda mısın annem?:silent::silent::silent:

Amaçsızca bir elim belimde 2. viteste caddeleri dolaştım 30 dk. sonra motor yanacaktı hararetten..
Radyatör fanını aksesuar zannediyordum ben.
İlk defa o zaman çalıştığını duydum.

Kıssadan hisse :

Amacın olmadan motora binme felan işte..
Hö..?? :sunny: :sunny:

Bugun babamin dukkana cagirmasiyla gozlerim acildi. Dogru durust kahvalti bile yapmadan gittim. Sonra cankayaya evrak goturmem gerekti. Babam arabayi verirken ben, "baba bununla gideyim trafik falan hem arabayi cinnahta nereye birakacam?" Dememlebir kez daha bindim. Gitmeden once de bir dostumuzun motosikletini calistirmak icin mamak'a gitmeyi planliyordum ki gelen haber ile iptal oldu. Donus yolunda kar yagisi basladi. Kar altinda da baska bi keyifliymis meger.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar