motosiklet kullanmadığım halde.neden motosiklet hastası oldum. doğuştan olsa gerek

:cat: selam arkadaşlar ben muhammet erzurumdayım

öncelikle şunu belirtmek isterim.hiç motosiklet kullanmadım ama hastasıyım

nerde bir motosiklet görsem gözden kayboluncaya kadar bakarım.çoğu zaman araba kullanıyorken feci kazalarda atlatmadım değil bu yüzden gözüm takılıyor.

:pr: hatta birkaç sefer nazarımmı değdi bilmem ama şahit oldum beğendiğim bir iki motosiklet yere düştü.adam yolunda gidiyor ben motora bir baktım ooo maşallah demeden adam asfalta yapışmış.kaçkere oldu bu. :pr:
artık bakmamaya çalışsamda motorcu arkadaşların selameti için olmuyor .

diyeceğim o ki bu site sayesinde de çok şey öğrendim. ve motor kullanmadığım halde motosiklete artık hiç yabancı değilim.

demekki bu iş doğuştan gelen bi hastalık.

bütün motorcu arkadaşlara selam olsun:cat: :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Bende aynı durumdayım arkadaşım... Hastayım bu makinalara... motosiklet.net üyelerine bende buradan teşekkür etmek isterim ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar... Sağolun varolun...

sizi anlıyorum yaklaşık bir yıl önce bende aynı durumdaydım bende bu siteye bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren insanlara teşekkür borçluyum..iyiki mtnet var...

Motosiklet hastalığı diğer hastalıklar gibidir.Hastalığa yakalandıktan sonra önlemini alırsın.Bu hastalığın ilacıda aşırı dozda motosiklete binmektir.:p Aksi takdirde hayat çekilmez olur.

evet arkadaşlar demek ki hepimizin ortak noktası bu

zaman ayırdığınız için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar