şehir içi 5 dakikalık aralarda bile kullanmam icab etse motosikletimi ... kaskımı üşenmeden takarım montumu genelde ihmal ederim ancak eldiven ve kasksız motosiklete bindiğim zaman kendimi çıplak binmiş gibi hissediyorum onun dışında ,
gideceğim yolun mesafe ve havanın durumuna göre ful korumalarım her daim motorumun çantalarında hazır vaziyette bekler,
montum, kaskım, dizliklerim, yağmurluklarım,belliğim, korumalı pantalonum , su geçirmez botlarım her daim yanımdadır , hangisi gerekirse aynen uygularım ..
zaten belime hava sıcakta olsa soğukta olsa rahatsız olduğum için illeki bellik takıyorum takmadığım zamanlarda belim rüzgar alıyor ve sonradan ağrı yapıyor , ama yinede tembellik geliyor bazen...takmıyorum..
selametle..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
birde yukarıda arkadaşların saydıkları, koruma aksesuarlarını görüntü gösteriş için takıldığı yönünde düşünen zihniyetler var..
neymiş motosiklet özgürlük simgesiymiş, bir sürü giymeye ,uğraşmak, bi dünya paralar harcayıp koruma kıyafeti almak , yersizmiş,
o zaman motosiklete binmenin ne zevki kalırmış ..
bir kaska 1000 lira para veren adam gerizekalı oluyor yani

kaska kıyafete para veren enayi oluyor o akıllı arkadaşa göre ..
umarım bir gün mıcırlı tırtıklı asfaltta ellerinin , burnunun üzerine ,çaklırda bu kadar koruma önleme ,para vermiş , temkinli tedbirli enayi sınıfına koyduğu insanları anlar...
kim olursa olsun kafasına kask takmamış adam benim nazarımda motosiklet sürücüsü değildir , kendi sağlığını düşünmeyen adamı ben hayatta düşünmem olay bundan ibaret..
ben öle adamları apaçi diye görüyorum açık ve net.. ve onlardan olmayacağım....