Motosiklet kullanınca hasta oluyo musunuz ?

_w_

Dostlar dondurma iyi geliymuş diye duydum doğrumudur?

Boğazımı kapatacak şekilde balaklava kullanıyorum. Hep kullandım. Benzer dertlerden muzdarip olabilirdim. Tavsiye ederim.

BBelt?! Bu karikatürle...
Bu fotoğraf...
?! Aynı gün içinde tezat oldu:(

Bu mesajı Selçuk Erdem'e göndersen o bile bunalıma girer yaf :pale:

Dur cezerye'ce açıkliim...
x = x
x^2 = x^2
x^2 - x^2 = x^2 - x^2
x(x - x) = (x + x)(x - x)
x = x + x
x = 2x
1 = 2

midir yani? :pale:

x = x
x^2 = x^2
x^2 - x^2 = x^2 - x^2
x = x + x
x = 2x
1 = 2

bertrand russell sever biri olduğun belli :)

hikayesi aşağıdaki gibi senin formülle de benzeşiyor...

"Bertrand RUSSELL , bir davette matematiğin temelleri değiştirildiği takdirde herşeyin mümkün hale gelebileceğini anlatırken alayla karışık 1=2'yi kullanarak kendisinin tanrı olduğunu ispatlaması istenir.

RUSSEL , "Tanrı'yla beni bir odaya koyun, kaç kişiyiz? iki.

ama iki bire eşit.

demek ki odada bir kişiyiz.

yani tanrı benim." şeklinde cevap vermiştir.

Sevmek ne kelime, bayılırım Bertrand Russel'a :)

Bu hikayeyi duymuştum. Bir defasında da Bertrand Russel'ın öldüğüne dair bir haber çıkıyor gazetelerde. Haber ile ilgili ne düşündüğünü soruyorlar ve diyor ki: Evet, ben de okudum ancak kanıtları yakından inceledikten sonra haberin yanlış olduğu sonucuna vardım. :)

Henüz incelememiş olanlara "Aylaklığa Övgü" isimli makalesini okumalarını önermeden geçemeyeceğim. Bir de (bulması cidden çok zor ama) "Zahatapolk" diye bir hikayesi var ki tokat yemiş gibi oluyor insan...

x = x
x^2 = x^2
x^2 - x^2 = x^2 - x^2
x = x + x
x = 2x
1 = 2

:) ::gozluk:: (x-x) leri sadeleştiremezsin; çünkü hiçbir sayıyı ( Burada eşitliğin sol ya da sağ tarafını! ) sıfıra bölemezsin.

Bertrand Russel tanrı değildir yav.. O da bi mantık hatası yapıyordur ;) :p

:) ::gozluk:: (x-x) leri sadeleştiremezsin; çünkü hiçbir sayıyı ( Burada eşitliğin sol ya da sağ tarafını! ) sıfıra bölemezsin.

Bertrand Russel tanrı değildir yav.. O da bi mantık hatası yapıyordur ;) :p

Eeee, biz ne didik? Orada bir mantık hatası var dedik... Hem de cezerye'cede söyledik. Daha ne diyelim yaf? Dur bi de İngilterece deneyeyim bari: Epıls and orancıs yenke, epıls and orancıs... yu sii? :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Bu arada, soruyu soran arkadaşıma: Buradaki tartışma sana sağlıklı bir beynin ürünü gibi görünüyor mu? Grip olmuşsun hepi topu, dua et :p

_w_

Eeee, biz ne didik? Orada bir mantık hatası var dedik... Hem de cezerye'cede söyledik. Daha ne diyelim yaf? Dur bi de İngilterece deneyeyim bari: Epıls and orancıs yenke, epıls and orancıs... yu sii? :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Bu arada, soruyu soran arkadaşıma: Buradaki tartışma sana sağlıklı bir beynin ürünü gibi görünüyor mu? Grip olmuşsun hepi topu, dua et :p

yarın tekrar gideceğim hastaneye.:salut: grip değilim boğaz iltihaplarım var :cherry: Adam gibi bir korumalık mont felan almak şart oldu walla :p

"Mantık" çerçevesinde tartıştık. Öle deme! :) (nereye gidiyosan haber et ::xicon_ev :p)

"Mantık" çerçevesinde tartıştık. Öle deme! :) (nereye gidiyosan haber et ::xicon_ev :p)

Sen bi konu seçersin artık... (Yalnız, lütfen bu defa türev kullanma. İntegral işareti uyduramadım klavyeden, istediğim gibi cevap veremiyorum :mrgreen:)

Hazır başlamışken, _w_ arkadaşıma da bir hatırlatma daha yapayım. Mutlaka dizlik ve bellik kullan arkadaşım. Yalnızca düşme anında değil, rüzgara karşı da çok önemli olan korumalardır. Dizlik, dizlerde kireçlenmeyi önler. Bellik ise böbreklerini korur.

Eski motorcular rüzgarlı havalarda önlerine gazete yerleştirir rüzgarı geçirmesin diye ceketin altına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar