Gürültü : Motosikletinizi başkalarını rahatsız edecek derecede gürültülü küllanmayın. Motosikletinizin ürettiği gürültüden rahatsız olan kişilerin tüm motosikletlilere düşmanlık beslemesine neden olursunuz.
Saygısızlık :
Motosikletinizi sürerken trafikte bulunan diğer araç ve özellikle yayalara saygı gösterin. Yapacağınız her kaba ve saygısız davranış tüm motosikletlilere mal edilecek ve motosiklet kullanıcısının saygınlığını zedeleyecektir.
Riskli Hareketler :
Daima Trafik Kurallarına uyunuz ve trafik emniyetini tehlikeye atacak riskli hareketlerden kaçınınız. Bu tür tehlikeli hareketler trafikteki diğer sürücülerin motosikletliye tepki göstermesine neden olur.
Kaza:
Motosikletinizle kaza ihtimali olan durumlardan ve kaza yapmaktan kaçınınız.Yapacağınız kaza bizzat kendinize maddi manevi zarar vereceği gibi, ailenize, yakınlarınıza ve diğer motosikletlilere de zarar verir.
sayın adminim sonuna kadar haklısınız
az önce bir kaza atlattım ve evime geldim ne kadar kornaya bastıysam ve sellektor yaptıysam onumdeki araç aniden u çekti sert bir frenle durdum , adama sen ne yaptıgının farkındamısın dedım , adam bana ne yapmısım kı dedı , bende hiçbir şey yapmadın bundan sonra yola cıkarken dıkızlerını kullan yoksa cocukların uzulur dedim, bir motosiklet yerıne yuklu ve hızlı bir kamyon olabılır belki bir seyler anlamıstır
gelelım o cırcır takan mobıletlılere dun konsere gıderken denk geldı 100 cc lık kafa vardı tahmınımce cunku baya ıyı gıdıyordu . bana kafa tutuyor. salıyorum benı gecıyor yavaslayıp bır daha gecıyor , yanımda jikle çekip catırdı yapıyor. ben dahıl herkes .................... dedı . ben artık o egsozu olmayan motor gurultusune dayanamadım ve gazladım . ne mi oldu motorcular serseri , motorcular ahlaksız , motorcular şeytan zihniyetli hayyyıırrr motorcular kaliteli insan kendisine yeşil dahi yansa yola adım atmıs yaya ya nezeketen yol veren , 4+ tekerlı aracların tahrıklerıne uymayan , gerektıgın de motoru bır kenara bırakıp karsıdan karsıya gecen yaşlı , hamile vs kişileri geçmesine yardım eden değerli kişilerdir . arkadaslar hepimiz genciz hız ve gürültü bize zevk versede baskalarına rahatsızlık veriyor olabılır . elimden geldiğince motorcular serseri zihniyetını silmeye çalısıyorum eskişehir gibi motosıklet kültürü oturmamıs bir şehirde
SAKİN BİNELİM HER ZAMAN BİNELİM MOTOR TUTKU , MOTOR TARİFİ OLMAYAN VE HİÇBİR ZAMAN OLAMAYACAK OLAN BİR AŞKTIR . KIYMETİNİ BİLELİM