Motosiklet Kullanıcılarının Fiziksel Özellikleri

Motor alacağım,cc yükselteceğim,Endrou ya gececeğim diye açılan başlıklarda bakıyorum Fiziksel yapılarından bahsediyorlar.
Hepsininde maşallah boy 1.85-1.90 -2.00 kilolarıda 90 100 arası.Ben trafikte böyle kimse görmüyorum hiç.
Gördüklerim 1.60 a 90,100 kilo tombalak yürümekten cok yuvarlanan,50 kilo olup motorun gücünden üstünde carşaf gibi sallanan,
yada bıyıklı göbekli ihtiyarlar oluyor :mrgreen:

Bahsettiğin enduro kullanıcılarını trafikte değil de uzun yollarda yada arazide görebilirsin.

Bahsettiğin enduro kullanıcılarını trafikte değil de uzun yollarda yada arazide görebilirsin.
125 cc liklerini satan 1.90 lıklardan enduru yu beğenenip geciş yapacaklardan bahsediyorum ağabey :) endrou kullanıcılarına nerde rastlayacağımız belli tabiki.

Motor alacağım,cc yükselteceğim,Endrou ya gececeğim diye açılan başlıklarda bakıyorum Fiziksel yapılarından bahsediyorlar.
Hepsininde maşallah boy 1.85-1.90 -2.00 kilolarıda 90 100 arası.Ben trafikte böyle kimse görmüyorum hiç.
Gördüklerim 1.60 a 90,100 kilo tombalak yürümekten cok yuvarlanan,50 kilo olup motorun gücünden üstünde carşaf gibi sallanan,
bursa enduroya bir bak derim orada o ölçülere uyan bir çok abim var yanlız bende şu sıralar açılmıyor:pr:

burada konuşan motorcular trafikteki motorcuların sanırım %10 u bile değildir :) buraya baksan herkez ilgili herkez teknik öğrenme doğru başlangıçlar yapma, kask kullanma, ekipman alma derdinde ama trafikteki motorlarda gel gelelim ayna bile yok.

Ama bu ara dikkatimi çeken artık yeni başlayanlardan bilinçi başlayanlarda çıkıyor. bu güzel bir gelişme

burada konuşan motorcular trafikteki motorcuların sanırım %10 u bile değildir :) buraya baksan herkez ilgili herkez teknik öğrenme doğru başlangıçlar yapma, kask kullanma, ekipman alma derdinde ama trafikteki motorlarda gel gelelim ayna bile yok.

Ama bu ara dikkatimi çeken artık yeni başlayanlardan bilinçi başlayanlarda çıkıyor. bu güzel bir gelişme
şu motosikleti alacam 600cc alacağım 1000 cc alacağım ama tecrübe yok gibi başlıklara yapılan önemli eleştiriler sayesinde bilinçlenen bir kesim var tabi.

F54

ben bodrumda öyle motorcular gördüm ki hepsi çıtır şortlu fıstık gibi kızlardı:cherry:
ne yapayım 1.90 adamı:pl:

Ne kadar kalıplı olsan da bir günde 300km'den fazla yol yapınca kollar günlerce ağrıyo.

insanların yaşı ilerledikçe, fiziksel aktivitelerinde azalma ve aynı zamanda buna paralel olarak da metabolizmalarında yavaşlama olur. buna bağlı olarak besinlerden alınan kalorilerin önemli bir kısmı vücut tarafından yakılamaz. yakılamayan enerjiler, bel çevresinde yağ olarak depo edilirler. karın kaslarının zayıflığı nedeniyle de göbek; önce öne, sonra da aşağıya doğru sarkar. bu durum kişiye göre az çok değişiklik göstermesine rağmen kaçınılmaz bir durumdur. ancak düzenli spor yapılarak ve dengeli beslenilerek bu durum geciktirilebilir...!

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben bodrumda öyle motorcular gördüm ki hepsi çıtır şortlu fıstık gibi kızlardı:cherry:
ne yapayım 1.90 adamı:pl:
kilo az ama boy tamamdır :cat: :king:
ben bu motorcuyu devamlı görüyorum :bounce: ::winkwink

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar