Motosiklet Kullanıcıları Selam Verme Şeklini Seçiyor.

Aşagıdaki selam şekillerinden hangisini tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    260
  • Anket kapatılmış .

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Osmaniyeli hangisi hosuna gittiyse ona oy at.
Biz yeterince propaganda yaptik zaten.:)

Aslinda resimdeki selamlasmada kollarda hata var.
O kadar yukari kaldirmiyoruz kolumuzu.
Asagi ya da yere paralel olacak.
Sunun gibi..

img5189r.jpg

Bu arada beni kirmayip, tekrar gidip ayni yerde istedigim pozlari veren trhakan ve saz arkadaslarina tesekkur ederim.:p

Mersin İl Temsilcisi
herifin elini eettin beee
1 dak sonra anket kapanıyor. sonuçları merakla beklicem

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tüü yetişemedik anket kapanmış :p

Motosikleti
ben parmaklar kapalı şekli istiyorum
123/260 %47 ye tekabul ediyor
yani bizim dediğimiz olacak :p

Mersin İl Temsilcisi
ben parmaklar kapalı şekli istiyorum
123/260 %47 ye tekabul ediyor
yani bizim dediğimiz olacak :p

boşuna konuşyon, bu aslında bir psikolojik testti. uzaya gidecek maymunu besleyecek adamı seçmek için hazırlanmıştı ve %47 lik oranla maymun yerine panda göndermeye karar verildi. hem pandalar kendi başlarına beslenebildikleri için bakıcıya ihtiyaç duymuyorlar. tek gereksinimleri cbf150 :p

Motosikleti
boşuna konuşyon, bu aslında bir psikolojik testti. uzaya gidecek maymunu besleyecek adamı seçmek için hazırlanmıştı ve %47 lik oranla maymun yerine panda göndermeye karar verildi. hem pandalar kendi başlarına beslenebildikleri için bakıcıya ihtiyaç duymuyorlar. tek gereksinimleri cbf150 :p

sıkıştırılmış köfte de verin yanına

sıkıştırılmış köfte de verin yanına

oh size malzeme çıktı eylenin...:queen:

leopar yürekçe ve taygır aranızda bir elektirklenme hissediyorum...sonucta aynı familyadansınız...çiftleşme mevsiminizmi geldi hacılar...:queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaslar, anketimize katilan, olumlu ya da olumsuz, gorus bildiren herkese çok tesekkur ederim.

Bir dahaki anketimizde gorusmek uzere, en guzel gunler; en guzel selamlar sizlerin olsun.
:cherry:

Motosikleti
Arkadaslar, anketimize katilan, olumlu ya da olumsuz, gorus bildiren herkese çok tesekkur ederim.

Bir dahaki anketimizde gorusmek uzere, en guzel gunler; en guzel selamlar sizlerin olsun.

nassiiiiiiiiiii

gel burayaaa...şu son yazınıda bi yaz...beklediğin şeyler vardı bişeyler ekleyecektin...anketin sonunu bekliyordun falan...:)

Yanlız bu selamlaşma biraz zor anlaşılır bence daha farklı bi şekil ve gözle görünür şekil olmalıdır.

eh abicim ömrümü yidin bitirdin...1 haftamız yalan oldu...hareketimi zbelli oldu gözümüz aydın...benim fast fud üyem bunları unutur haftaya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar