Motosiklet Eğitmeni
- Konu Yazar
Bunun parmakları da kapalı ama :cherry:
Buna ne diyeceksiniz muhalefet lideri![]()
Geyiklerin dizginini çekmekten tutulmus adamin parmaklari.
Ya da teror o zaman da varmis.:cherry:
resmen kurtlar vadisi versiyonunu izliyor gibiyim; heyecan, adrenalin, drama, trajedi ve komedi bir arada... 3 perdelik oyun tek bilete... sabah giriyon sinemaya akşama kadar tek seans80lerin ünlü filmleri geldi aklıma... hey gidi kazım karttalar, zerrin egeliler heeeyyyy :cherry::bounce::queen:
Geyiklerin dizginini çekmekten tutulmus adamin parmaklari.
Ya da teror o zaman da varmis.:cherry:
arkadaşlar oyum satılıktır:mrgreen:
Girisimci kafa diye ben buna derim iste.:cherry:
ee? sevecen mi, yoksa döve döve mi alıcan oyunu?
ya da siyah birt çanta içinde 3 numaralı rıhtımdaki telefon klübesinde mi takas yapacan?? ben san söyliim, çinli bir scootera ( 2. el de olabilir) bu kız bütün kamuoyunu değiştirebilir... küçüklüğünü biliirim ben bunun:bounce::wiinkk::cherry::queen:
SATICI SENİİİ....
( ben niye bunu düşünemedimr: )
ne yaptın, sen alabildin mi motorunu?:silent:
ya da siyah birt çanta içinde 3 numaralı rıhtımdaki telefon klübesinde mi takas yapacan?? ben san söyliim, çinli bir scootera ( 2. el de olabilir) bu kız bütün kamuoyunu değiştirebilir... küçüklüğünü biliirim ben bunun:bounce::wiinkk::cherry::queen: