Motosiklet Kullanıcıları Selam Verme Şeklini Seçiyor.

Aşagıdaki selam şekillerinden hangisini tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    260
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
Su Motoru
Etraftaki insanların ne günahı var? :santa:

Günahları; bu orta parmak selamı yapanı durdurup o parmağı bir tarafına sokmamaları sanırım. Nasıl bir terbiyesizliktir ki, sana selam vermek amacıyla el sallayan birine hareket çekesin. Ayrıca ben 20 senedir motosiklet sürerim bana hiç etraftaki tanımadığım insanlardan el sallama şeklinde selam gelmedi.

Benim bir motosiklet grubu gördüğümdeki selamlama şeklim selektör veya 2 parmak asker selamı olur ...

Bence geçerken 'Heyyo dostlar' demek daha samimi :cat: Ya da bu smiley gibi bir şey olabilir abartmaya gerek yok :D

Valla bu sekilde selam verenleri goruyorum ama cevap verme surem o kadar kisa ki ancak sellektor yapabiliyorum.

parmak açık selamun aleykum
parmak kapalı aleykum selam olsun bari.. lakin benim anlamadığım sırf motoru var diye adama selam vermek zorundamıyım ??

aman abi motorsiklet sürüş tekniği evrensel bir dil olmalıyken buna siz kalkışmayın. konu 2009 muş kimsede bunu benimsememiş olduğunu görmekteyiz.bak sonra siz çıkarttığınız için sellamın aleyküm selamı diyenler oluyor

Genelde karşıdan gelene selektör yaparım. Karşıdaki de genelde korna yada sol eliyle selamı alır.

İlk selektörü karşıdaki yaptıysa bu sefer ben kornaya basar veya elimi kaldırarak selamı alırım.

eğer karşıdan geliyorsa kafa sallarım (öyle biblo köpekler gibi değil bi aşağı indiririm o kadar :))
eğer görmeyip sonradan görürsem korna çalarım
karşı yoldaysa sol elimi kaldırıp selam veririm....
selamımı almayana dümdüz giderim :)

bence kazaya sebeb olabilir onun yerine selektör ne bilim korna yada vb.. sürüş pozisyonunu bozmayan bi slm seçilebilir aragaz bile olabilir yani....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar