- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım herkese iyi forumlar.
Bir süredir motosiklet almayı planlıyorum. Fakat kafamı karıştıran birkaç soru bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
B sınıfı ehliyetim var, aracımda var..
Motosiklet kullanma amacım;
6-7 km mesafede dağ yolunda bir bağ evimiz var köpeğimi beslemeye gitmek
Yazın iş yerinden yazlığa geçmek (Git gel 40 km)
Öncelikle sormak istediklerim;
Eğer problem yaratırsa bunlar;
En düşük vergi MTV 625 TL Sigorta 3-4 bin arası (Yıllık)
Ben uzun mesafe yapmayacağım kişisel kullanımlar için kullanacağım. Kafam çok karıştı önerileriniz ne olur?
50 CC'den çevrilen motorlar anlaşılıyormuş trafik men ruhsatsızlık ehliyetsizlik vb.(Muayeneden geçer mi) kaş yapalım derken göz çıkarmayalım? (En önemli soru)Fikirleriniz nelerdir?
Bir süredir motosiklet almayı planlıyorum. Fakat kafamı karıştıran birkaç soru bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
B sınıfı ehliyetim var, aracımda var..
Motosiklet kullanma amacım;
6-7 km mesafede dağ yolunda bir bağ evimiz var köpeğimi beslemeye gitmek
Yazın iş yerinden yazlığa geçmek (Git gel 40 km)
Öncelikle sormak istediklerim;
- 50 CC aldım 80 CC çevirdim.. Trafik durdurduğunda sıkıntı yaşatırlar mı? (Anlaşılıyor mu 80 CC olduğu)
- Direk 50 CC aldım tek başıma bu mesafeleri kat etmemde sıkıntı yaratır mı?
Eğer problem yaratırsa bunlar;
- A1-A2 ehliyete yazılsam (B sınıfı ehliyeti olduğu için) yazılı sınav oluyor mu?
- Akşam bana kurs 8.000 TL A1-A2 kurs 3.000 TL ehliyet devlet tarafı fiyatı çekti. Bu rakamlar doğru mu?
En düşük vergi MTV 625 TL Sigorta 3-4 bin arası (Yıllık)
Ben uzun mesafe yapmayacağım kişisel kullanımlar için kullanacağım. Kafam çok karıştı önerileriniz ne olur?
50 CC'den çevrilen motorlar anlaşılıyormuş trafik men ruhsatsızlık ehliyetsizlik vb.(Muayeneden geçer mi) kaş yapalım derken göz çıkarmayalım? (En önemli soru)Fikirleriniz nelerdir?