Neresini anlamadınız?!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
5 yıl sonrası için bir haberim var size; dizlerimde sıvı ve ödem birikmesi var günlük hayatta merdiven çıkarken ve eğilip kalkarken yaşlı teyzeler gibiyim...
Dizlerinizi koruyun
2013'te açılmış olan bu konuyu en baştan okumaya başladığımda ilk sayfada daha 2. sırada bu 2013'teki cümlenizi okuduğumda "Acaba ne oldu şimdilerde sağlığına?" diye aklımdan geçmişti ... son sayfada güncel olarak kendi entrinizi alıntılayarak yazdığınız yorumu ilgiyle okudum .
Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Dizlik konusu harbiden önemli arkadaşlar. Ben takmaya başladığımdan beri kendimi daha güvenli hissediyorum motosikletin üstünde. Tabii sıcak tutma etkisi de var. Motosiklet pantolonunun içine giymek çok iyi çözüm, uzun yolda...
Kısa mesafede dahi, dizlik takmak için üşenecek olsam, bağlamalar, tutmalar, falan, "En fazla 1 dakikamı alır" diye geçiriyorum aklımdan. Varmak istediğim yere 1 dakika erken varacağım diye (örneğin işe) dizlik takmama riskini göze alamam diyorum içimden. Takıp öyle biniyorum...
İhmal etmemekte fayda var. Mafsallı olanını kullanıyorum. Oldukça rahat.