Motosiklet kiralama

Arkadaşlar bugün tanıdık biryerden motosiklet kiralıcam büyük ihtimsllede scooter kiralıcam ilk defa motorsiklet kiralıcam nelere dikkat etmeliyim tecrubeli arkadaşların yardımını bekliyorum

motorun basına geç telefonun kamerasını aç dikkatli şekilde kamera ile video çekimi yap 360 dön motorun basında sonra lastikleri fotografla kırık görürsen fotografla

( her oto galerici kiralayıcı baskasının yapmış oldugu cizigi vurugu en son kiralayana itelemeye çalışır )

motorun basına geç telefonun kamerasını aç dikkatli şekilde kamera ile video çekimi yap 360 dön motorun basında sonra lastikleri fotografla kırık görürsen fotografla

( her oto galerici kiralayıcı baskasının yapmış oldugu cizigi vurugu en son kiralayana itelemeye çalışır )

Büyük şehirlerde evet bu tarz şeyler olur.
Ben Marmaris'te BWS kiralamıştım hiç bakmıyorlar bile. Zaten hepsi dökülüyordu ama ucuzdu :)

Arkadaşlar 10 gün Antalyada olacağım. Ben de motor kiralamayı düşünüyorum. Antalyada bu tarz bir yer bilen var mı?

Arkadaslar gebzede oturuyorum kiralamak isteyenlere honda ace 125 var muayenesi bitti yaptırdıktan sonra kiralayabilirim.Tanisdiktan sonra senet sepet de istemem guven duyduktan sonra hem benim isim gorulur düğünler var para lazim hem de siz memnun kalirsiniz(ister 10 gunluk ister 20 gunluk ister aylik farketmez)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar