motosiklet kilitleme.

arkadaşlar internette dolaşırken ilginç bir fotoya deng geldim ve yıllar önce yakın bi arkadaşın başına gelenler aklıma geldi ve paylaşmak istedim.
genelde çoğu kişi motosikletini bir yere zincirle veya başka bişeyle kilitlerken çabuk ve kolay olması açısından sadece cantlardan kilitlerler.
ve işte size sadece cantından kilitlenen bir bisiklet.ya bu bisikletmiş deyip geçmetin.
243ic1.jpg
[/URL][/IMG]
demek istediğim 1992 yılında avcılarda bir arkadaşım MZ 251 aldı ve aynı böyle apartmanın merdiven demirlerine ön canttan kilitlerdi ve maalesef bir sabah kalkıp çıkınca bu resimdeki gibi sadece ön cantı buldu orada zincirlenmiş vaziyet.
yani siz siz olun ve motosikletinizi zincirle bağılıyosanız mutlaka şasenin bir yerinden geçiripte bağlayın.
herkeze kazasız belasız ve hırsıssız sürüşler dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abii hırsız adam zincirmi dinler allahını seversen..istersen her tarafından dolandır zinciri yine çalar namussuzlar!!aynen bende bisikletimi çaldırmıştım ön tekerlek yerinde baktım kadro yok:mrgreen:

Paylaşım için sağol abi...
Ben bisikletimi şaseden kitlemiştim apartmana bu seferde arka cantımı çalmaya çalıştı ipmeler Cantımda orjinal çelik cant ::angry2::
Tabii komşunun haber vermesiyle yakaladım. Cantı bırakıp kapının önüne çıkmışlar. Ben çıkınca kaçtılar ama yüzlerini gördüm. :pl:
Sonra dayı oğluyla beraber mahallelerine gittim. Bir güzel sövdük bunlara birde tehtit ettik ::rantinp:::ranntign::evil:: Tamam bir daha olmaz deyip özür dilediler.....::uzgunum: Bizde geri döndük daha sonrada bir zararları dokunmadı

hırsızlar ısı bayagı yurutmus motor sezonuyla bırlıkte hırsızlarda sezonu acabılır

ya bi ara kafes muabbeti vardı ordan da alabilirlermi?? cok mu tuzlu olur??(gerçi bizimki garajda duruyo:p)

valla 500 ytlden asagıyı demıyolardı kafesler ıcın ama hırsız kafaya koymussa bı sekılde alır o motoru

abi hırsız milleti adamlar hiç eli boş dönmüyo adamlar hiç bişe bulamazsa bisikletin üstündeki süsleri (ki benimkiler çalınmıştı) kornayı, ön farı ve arka yansıtıcıyı alıp gidiyolar::angry2::::ranntign::eviiil::::rantinp:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en kolay ben caldırdım hırsıza resmen al dedım kıtlememıstım bıle ama cok fena aglamıstım beaa:p=)) hakkaten bıseyler yapabılsek şu hırsızlara karşı

hırsız bu ne yaparsan yap çalabilir ama güvenliği elden bırakmamak gerekir en güzeli garaj tabi ama olmayınca yapacak birşey yok her türlü kilit takmakta fayda var

valla ben bısıkletımı caldırdıgımda 3 gun agladım sonra aklım basıma geldı 2. bısıkletımde her yerını kıtlıodum sımdı bısıkletımın yuzune bıle bakmıyorum tek askım motor motor motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar