Motosiklet kilit'i... 1,5m

Uzun zamandır almayı düşündüğüm halat şeklindeki çelik kilit'i bugün aldım.Olması olmamasından iyidir.Gerçekten sağlam bir kilit, herkese tavsiye ederim.Hırsızlığın yanı sıra motosikletinizi bıraktığınız her hangi bir yerde, sağlam bir yere kolkayca sabitleyebilir ve düşmesine engel olabilirsiniz... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lastiğe bağladığında sakına unutupta gideyim deme benim başıma geldi biraz unutkanım çıkarmak için bayağı uğraştırıyo
inşallah kilide hiç ihtiyacın olmaz:)

benim önerim şudur 1.5 mt krom zincir etrafına bezden bir koruyucu yapılabilir hem daha az yer kaplar birde krom sürgü kilit bakalım neyle açacaklar neyle kesecekler

bendede buna benzer bir kilit var fakat dikkat et anahtarları çabuk kırılıyor.:wiinkk:

benim önerim şudur 1.5 mt krom zincir etrafına bezden bir koruyucu yapılabilir hem daha az yer kaplar birde krom sürgü kilit bakalım neyle açacaklar neyle kesecekler

Krom hammadde olarak çok pahalı bir materyal. O yüzden biraz tuzlu olacağı kanaatindeyim. Ama çokta sağlam olur. :bounce:

aynısından bende var cok saglam bır kılıt umarım acamazlar.
Ama anahtarı daha nazik benimkinin kormaya basladım arkadasları duyunca kırılırsa argon kaynagı gerekır herhalde:)

Benimkindennnn, anahtarım kırılmadı hiç. :cyclopsan Sadece üstünde ki siyah kaplama soyuldu o kadar. :) Zaten yedek 3 tane verdiler.:mrgreen:

evet aynisinin ince anahtarlisi idi, bir sabah motorumu park ettim, anahtari cikardim kilide takip cevirdim ve yarisi icinde kaldi.. sabah sabah sahane anlar yasadim..

anahtarciya goturcem belki yapilir ama pek umitli degilim.. sanirim bi adet yesil daha gidecek gibi yenisine :)

Shakulin

Ben alırken anahtarına dikkat ettim.Sanırım seçimim doğru oldu.Yoksa bizde uğraşacaktık.Hem bunun anahtar yuvasına birşey sokmak gibi bi durumda yok :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir el matkabıyla (hani şu küçük şarzlı olanlar) 3 dakikada açılır...
sadece hırsızın kafaya takmasına bağlı....

Caydırıcılığı belki etkili olabilir......

ben neden krom diyorum el mazkabıyla değil sutunlu matkapla bile zor delerler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben neden krom diyorum el mazkabıyla değil sutunlu matkapla bile zor delerler

Kim yapıcak o kilidi ve kaça satıcak?.......:silent::silent::silent:

Hayal etmesi güzel ama gerçeğe dönmeyecek hayal.....:cat:

Birde işin içine kilit girdimi açılmayacak kilit yok der atalarımız.....

Bu arada kilidi kromdan yapamassın.....Yani kilidin içindeki şifreleri..... :cat:

Son düzenleme:
Cehaletimi mazur görün arkadaşlar ama bu kilidi seyahat halinde nerde taşıyosunuz???

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorun müsait biyerine doluyorlar.......:mrgreen:

hocam allah korusun öncelikle allah başına bi kaza bi hırsızlık olayı vermesin ama adamları önlemek zor arabanın kasasına atar yine çalar allah korusun ama adamlar resmen engel tanımıo gecende bi arkadasım söledi kartlı megane2 çalmışlar ya anlam veremıom kartla calışan arabayı nası çalarlar tekrar allah korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar