Yazık yitip giden adalete![]()
Hocam siz çok sinirli, atarlı yazıyorsunuz. "İsyanım herkese" misali.bizim sevdamız para sevdası değil dava sevdası. tabi sen ve senin gibilerin dini imanı para olduğu için bir yerde sadakat bağlılık görünce hemen aklınız paraya çalışıyor. yazık size şu dünyada paradan çok önemli değerler de var fakat bundan bi haversiniz. Rabbim sen ve senin gibilere doğru yolu göstersin.
Para falan değil ben davama gönülden bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.
Amin, cümlemize..Rabbim sen ve senin gibilere doğru yolu göstersin.
Hocam siz çok sinirli, atarlı yazıyorsunuz. "İsyanım herkese" misali.
Yapma böyle, keskin sirke küpüne zarar. Geniş, geniş, sakin yazmaya çalış..
Konuya dönersek, Sinan veledinin mevzuu kapandı gitti.
Bildiğin bir şey var herhalde diye sorduk, ona bile sinirlendin.
Amin, cümlemize..
hocam hakkını helal et biraz sert çıkmışım. ama tepkim sana değildi. ben gönül verdiğim ömrümü adadığım bu davaya ve onun temsilcilerine laf edilince kızıyorum üzülüyorum. En doğal hakkım değil mi bir siyasi görüşe sahip olmak? ama böyle olduğum için ne yalakalığım ne yandaşlığım ne şerefsizliğim kalıyor...
Bir de atatürkün adını ağzına alıyor Atatürk ve cumhuriyet "seven" partinin ve liderin destekçisi. Seçimler yaklaştı. Nakşibendi oyları yetmiyor tabi.
İslam ışığında, Ay yıldız gölgesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilke ve inkilapları ile bu milleti bu cennet ülkeyi emperyalistlere kancık dış güçlere yedirmemek kanımızın son damlasına kadar sahip çıkmaktır davamız. Neler yaptığıma gelir isek bu cennet vatan için çok hizmetlerim olmuştur. Ve Sayın Erdoğan, bu kancık siyonislere şerefsiz emperiyalistlere iman dolu göğsünü siper ederken, uykularından sinirinden feragat ederken biz hep onun yanında olduk. Hep de olacağız. Allah bizim ömrümüzden alıp ona versin. Onun gibisi ne geldi ne de gelir. Dış güçlerin oyunlarına kanıp vatanını satan ülkesinin Başkan'ına hakaret eden tiplerden hiç olmadık. Allah bizleri onların zumlerinden sakınsın. Yolumuz yol davamız dava uğrunda gerekirse gözümüzü kırpmadan şehid oluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
hadi ikile
Papaz nerde![]()