Motosiklet Kazasi....

Bugün yani 22.01.2007 tarihinde saat 14.25 sıralarında yeşilköy istkametinden zeyzinburnu istikametine giden
plakası belirlenemeyen bir araç dördüncü şeritte giden toyoto marka araca arkadan şiddetli bir şekilde
çarpması sonucu toyota nın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip,önce giden motosiklete arkadan çarpıyor,
toyotaya çarpan şahıs olay yerinde duraması gerekirken gaza basıp gidiyor,tabi toyotanın sahibi
aracın plakasını alıyor.
Ama malesef motosiklet toyota aracın altında 40 metre kadar sürüklendikten sonra bariyee vurarak durabiliyor,
ve motosiklet sürücüsü,aracın önünden fırlayıp üst tavandan dogru arka camdan çıkarak yere düşüyor.
ve agır yaralı,sol kolu sanırım kırık.20 dakika sonra gelen ambulansa koyup götürdüler.
kalan hurda motoru ve aracı da çekici alarak olay yerinden uzuklaştılar.

Allah motosikletli arkadaşımıza acil şifalar versin diyorum,kaçan sürücüye allaha havale ediyorum.
bu yaptıgı yanına hiç bir zaman kar kalmaz.
ne kadar dikkat edersek edelim bu memlekette böyle insanlar oldukca,yolda gitmek artık ölüm korkusu gibi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sebep olanları allah daha beter yapsın...Saygısız sorumsuz potansiyel katil kılıklı herifler...Aslında şööle daha iyi sözler sarfetmek lazım...Balki kulakları çınlamaktan sağır olur....

Allah motosikletli arkadaşımıza acil şifalar versin diyorum,kaçan sürücüye allaha havale ediyorum.
bu yaptıgı yanına hiç bir zaman kar kalmaz.
ne kadar dikkat edersek edelim bu memlekette böyle insanlar oldukca,yolda gitmek artık ölüm korkusu gibi.
evet tamamiyle katılıyorum...

Kötü bi kaza ama çok şükür motosikLeti süren kardeşimiz hayatta

:pale: gerçekten çok kötü bi kaza ya :S haftada bi kez en az kullandığım bir yol ve gerçekten dengesiz sürücülerin gereğinden fazla bir süratle seyir ettikleri bir yer motorcu arkadaşımız umarım en kısa sürede iyileşir

Motorcu arkadaşımıza acil şifalar diliyorum...işte ne kadar dikkat edersek edelim bir tane kendini bilmeyen biri çıkıp geliyor suçsuz kişilere böyle acı çektiriyor...

motosikleti kullanan arkadaşımıza Allahtan acil şifalar diliyorum umarım birdaha böyle kaza haberlerini görmeyiz..

of ya çok kötü olmuş inşallah bir önce iyileşir o kaçan adama ne diyim bilmiyorumki ne desen boş

çok geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum
kaçan sürücüyü Allaha havale ediyorum

her kimse bu kazaya sebebiyet veren umarım 2 yakası bir araya gelmez.arkadaşada acil şifalar.arkadaşlar durum bu işte görüyoruz gözümüzü 4 açalım nolur.:pale:

Allahtan acil şifalar diliyorum.Kaçan sürücü bizim kültürümüzün çocuğu deil kesinlikle.O son zamanlarda çokça ortalıkta gezen ne idiği belirsiz bir kültürün çocuğu:farao:
Bizim atalarımız düşmanına dahi yardım eden bir kültüre ,ahlaka ,fazilete sahipti...:salut:

Allahtan acil şifalar diliyorum.Kaçan sürücü bizim kültürümüzün çocuğu deil kesinlikle.O son zamanlarda çokça ortalıkta gezen ne idiği belirsiz bir kültürün çocuğu:farao:
Bizim atalarımız düşmanına dahi yardım eden bir kültüre ,ahlaka ,fazilete sahipti...:salut:
:cat: :cat: :cat:

kotu bir kaza imis, ama cok sukur arkadas sag saglim kurtulmus, ya Kaskı olmasaydi?

Resimleri gördükçe kötü oldum, ne hale gelmiş o motor ya. En nazik ifadeyle, kaçan 4 ayaklı yaratığın Allah belasını versin.

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin motosikletli arkadaşa.. Hepimizin başına gelebilir, Allah korusun arkadaşlar..

Böyle trafik magandaları olduğu sürece..:pr:

herkes e ehliyet verip trafiğe salarsan olacagı bu ehliyeti aldınmı tamam bence devlet her sene ehliyet sahiplerini yeterlilik sınavına sokacak geçemeyenler tekrar sınava alınıp ehliyetine el konacak ama devlet bunu gelir kaynagı gibi kullanmayacak motorcu arkadaşa acil şifalar

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yaralı arkadaşa acil şifalar diliyorum
kazaya sebep olan öküzün de önümüzdeki bayram kesilmesini umuyorum...

Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum, hayatta olduğuna göre çok ucuz atlatmış böyle bir kazayı. Hepimizi allah görünür görünmez tüm kazalardan korusun...

annem hep bela okuma der..ama bu kacan surucuye bela okumayacamda ne yapacan..lanet olsun yaa lanet...:((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar