Motosiklet Kazası Sonrası Kanalizasyona Düşen Kadın (Motosiklet.TV)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mok yoluna gitme diye işte buna denir.:santa:

Bu da kamu hizmeti. Sağa sola gitmeyin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kebap yiyin, içki için, kilo alın. Videodaki kadın lömbür lömbür dobik olsa o kanaldan içeri düşmezdi, ya dötü engel olurdu ya da göbeği.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kebap yiyin, içki için, kilo alın. Videodaki kadın lömbür lömbür dobik olsa o kanaldan içeri düşmezdi, ya dötü engel olurdu ya da göbeği.

Türk ulusunu bilerek diyet adı altında zayıflatmaya calısan dış gücler vardı bir dönem de :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Türk ulusunu bilerek diyet adı altında zayıflatmaya calısan dış gücler vardı bir dönem de :)

Türk ulusunun kimyasını bozdu o dış güçler. Ben de Instagram'da sponsorlu reklam veren göbekli bir pt , pavyonda çekilmiş resimleriyle "mutluluk içimizde" tavsiyesi veren bir yaşam koçu ya da kel bir berber olmak istiyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Türk ulusunun kimyasını bozdu o dış güçler. Ben de Instagram'da sponsorlu reklam veren göbekli bir pt , pavyonda çekilmiş resimleriyle "mutluluk içimizde" tavsiyesi veren bir yaşam koçu ya da kel bir berber olmak istiyorum.

Eğer meslek değiştirip yaşam koçu, pt falan olmaya niyetlenirsen muhtemel müşterin olabilirim. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eğer meslek değiştirip yaşam koçu, pt falan olmaya niyetlenirsen muhtemel müşterin olabilirim. :)

Abi estağfurullah senin eski Kemancı'nın altını üstüne getirdiğin yıllarda biz "Ayşe bana iyi akşamlar dedi, kesin bana aşık, o da beni seviyor" diyorduk, toyduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar