Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar takip eden ve beni tanıyanlar bilir geçen hafta bugün bir trafik kazası yaptım...Yolda seyir halinde beyaz bir panelvanı sollarken aniden ki sanırım onuda biri sıkıştırdı direksiyonu sola kırmak zorunda kaldı ben zaten aracı sollamaya başlamışım bana gelip yandan çarptı hızım yaklaşık 90km falandı...orta Refüje düştüm kafamda kaskın olması büyük bir olayı bertafar etmiş olmalı çünkü vücdümün her yerinde yara olmasına karşın yüzümde bir çizik bile yok...Neyse ambulans geldi acile k ldırdılar. bu arada bana çarpan araba kaçmış...Ayağımıza dikiş attılarsol el serçe parmağım ters dönüp bir kaç yerindn kırılmış. doktor ameliyat olup platin parça takılacağını söyledi...Buraya kadar herşey normal...
Ne olduysa bundan sonra başlıyor...Sigortanın bu hastane ücretini ameliyat ücretini karşılaması için (biliyorsunuz tasarruf bunlar) motorun ruhsatı ehliyetin motorun sigortası alkol muaniyen bunlar kolay sana çarpan aracın ruhsatı(çalıntı olursa yine bittin) sürücüsünün ehliyeti alkol muaniyesi sigortası eee bana çarpan adam kaçtı nasıl bulacağız?
bu masraflar bir yerimize girecek derken başka bir çözüm yolu bulduk ben allahtan hiç bir yere ifade vermedim ne polise ne de başka bir yere tabi hastenede öyle kayıtlı ama resmi değil...
Biz ne yaptık motor kazası olarak değil gittik karakola yayayken arabanın bana çarptığını söyledim...böylece çoğu şeyden yırttım ve sigortadan hastane masrafları ödenecek
bu sağlık tasarrufu devletimizin şuan ki politikası vatandaşını zorla yalancı yapar.:farao: Hastanede yattığım süre zarfında herkes bundan muzdarip olduğunu anladım...
Kaza yapacak arkadaşlara şimdiden duyrulur...
Ne olduysa bundan sonra başlıyor...Sigortanın bu hastane ücretini ameliyat ücretini karşılaması için (biliyorsunuz tasarruf bunlar) motorun ruhsatı ehliyetin motorun sigortası alkol muaniyen bunlar kolay sana çarpan aracın ruhsatı(çalıntı olursa yine bittin) sürücüsünün ehliyeti alkol muaniyesi sigortası eee bana çarpan adam kaçtı nasıl bulacağız?
bu masraflar bir yerimize girecek derken başka bir çözüm yolu bulduk ben allahtan hiç bir yere ifade vermedim ne polise ne de başka bir yere tabi hastenede öyle kayıtlı ama resmi değil...
Biz ne yaptık motor kazası olarak değil gittik karakola yayayken arabanın bana çarptığını söyledim...böylece çoğu şeyden yırttım ve sigortadan hastane masrafları ödenecek
bu sağlık tasarrufu devletimizin şuan ki politikası vatandaşını zorla yalancı yapar.:farao: Hastanede yattığım süre zarfında herkes bundan muzdarip olduğunu anladım...
Kaza yapacak arkadaşlara şimdiden duyrulur...