Motosiklet Kazası / Aracıma vurup kaçtılar / çok şükür can kaybı vs yok.

Dün akşam evime giderken ufak bir kaza atlattık.
motorcu arkadaşlar vurdular ardından kaçtılar ama telefonlarını düşürdükleri için bulabildik.
çok şükür ki bizlere ve arkadaşlara birşey olmadı.

Ekipmansız asla motosiklete binmeyelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu olayin diger donerken carpma olaylarindan farki yok. kor noktada kalmislar. ama muhtemelen tersi olsaydi arac surucusune sovuluyor olacakti. her iki durumda da hatali motorcu bana gore. araclarin kor noktasinda kaliyoruz buna dikkat etmek lazim gecmis olsun

bu olayin diger donerken carpma olaylarindan farki yok. kor noktada kalmislar. ama muhtemelen tersi olsaydi arac surucusune sovuluyor olacakti. her iki durumda da hatali motorcu bana gore. araclarin kor noktasinda kaliyoruz buna dikkat etmek lazim gecmis olsun

Evet haklısınız aynen öyle çok dikat etmek lazım ve akipmansız binmemek çok önemli.

polis çağırıp işlem yaptırırdım ben olsam. Telefonları düşmemiş olsa ne bulabilirdiniz elemanları ne de hasarınızı karşılayan olurdu

Geçmiş olsun hocam. Uçan arkadaşlarda da bişey olmaması sevindirici bir haber. Benim araba sürerken çok garip bi alışkanlığım var, şerit değiştirirken veya bi sokağa dönerken mutlaka kafamı çevirip sağa sola bakıyorum dönmeden önce. Yine aynı sizin başınıza geldiği gibi bi kazada araçta yan koltuktaydım, bende öyle kaldı bu alışkanlık

Geçmiş olsun hocam. Uçan arkadaşlarda da bişey olmaması sevindirici bir haber. Benim araba sürerken çok garip bi alışkanlığım var, şerit değiştirirken veya bi sokağa dönerken mutlaka kafamı çevirip sağa sola bakıyorum dönmeden önce. Yine aynı sizin başınıza geldiği gibi bi kazada araçta yan koltuktaydım, bende öyle kaldı bu alışkanlık

Aynısı bende de var, Motosikletten kalan alışkanlık önce ayna kontrol ardından shoulder check.

Kamera motorcuda olsa, aynı olayda video çekilip foruma atılsa araba sürücüsüne kızılacaktı. Araba sürücüsünü savunanlar da ek olarak kınanacaktı. Arabacı foruma kendi gelip konu açtığında kimsede çıt yok :queen:

Kamera motorcuda olsa, aynı olayda video çekilip foruma atılsa araba sürücüsüne kızılacaktı. Araba sürücüsünü savunanlar da ek olarak kınanacaktı. Arabacı foruma kendi gelip konu açtığında kimsede çıt yok :queen:

Ben arabacı değilim :) motosikletçiyim bende ama şansa bakın ki gelip bizd vurdu :) bende paylaşmak istedim :)

kamera sakası gıbı adamlar üstten ucup takla atıp aynı performansla motoru bırakıp beraber kacıyorlar...allahtan can kaybı yada yaralanma söz konusu degıl.ne dıyeyım gecmiş olsun her ıkı tarafada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar