- Konu Yazar
dün gece 2 civarı güngörenden güneşliye dönerken bağcılar tramway hattına girmek zorunda kaldım 50 metre kadar bi yoldu. girip rayı ortalamayı düşünüyordum ama girer girmez teker rayın arasına girdi ve motorun altımdan nasıl gittiğini anlamadım. sol dizime doğru düştüm ardından omuz ve dizde 3 4 metre sürüklendim. korumalı montum varda ama omuz koruması yerinden kaydıgı için bi işe yaramadı. dizimde dizlik yoktu eğer olsaydı omuz sıyrığıyla kurtulacaktım. kafamı 2 3 defa vurdum kaskta ciddi çizikler var eğer olmasaydı vay halime. Demem o ki raya girmek zorunda kalırsanız capraz değil düz ve ayaklarınız yerde yavaş yavaş girin.
Monta 300 küsur vermiştim ama bir halta yaramadı. deri korumalı montlar edinin. eğer dizlik ve deri montum olsaydı sadece motordaki hasarı düşünüyo olacaktım.. DİKKAT EDİN..
EKLEME: artçımın sırtında ufak tefek sıyrık var o daha ucuz atlatttı. Kalktıktan 15 dakka sonra özel hastaneye gittm pansuman için. 100 lira kadar tutacağını söyledi yanımda o kadar olmadıgı için birşey yaptıramadım. Eğer motorsiklet kullanıyosanız. evinizde kesinlikle pansuman yapabilecek kadar malzemeniz olsun. ben eczanede calısıyorm türlü türlü ilac var Allah tan doktorun yapacagını kendim yapabildim..
Monta 300 küsur vermiştim ama bir halta yaramadı. deri korumalı montlar edinin. eğer dizlik ve deri montum olsaydı sadece motordaki hasarı düşünüyo olacaktım.. DİKKAT EDİN..
EKLEME: artçımın sırtında ufak tefek sıyrık var o daha ucuz atlatttı. Kalktıktan 15 dakka sonra özel hastaneye gittm pansuman için. 100 lira kadar tutacağını söyledi yanımda o kadar olmadıgı için birşey yaptıramadım. Eğer motorsiklet kullanıyosanız. evinizde kesinlikle pansuman yapabilecek kadar malzemeniz olsun. ben eczanede calısıyorm türlü türlü ilac var Allah tan doktorun yapacagını kendim yapabildim..
Son düzenleme: