motosiklet kazaları

bazen bendede teker yapma isteği oluyo acıyorum böyle kazaları ve şeytana lanet ederek adam akıllı sürüyorum :)

buda ayrı bi salaklık olsa gerek.havan batsın it herif kendi canından geçtim milletinde hayatını mahvedecek.

[YT]bRFTUoZEG-I&feature=related[/YT]

Son düzenleme:
motosiklet kazaları konusu içinde , olumsuz olayların yanında , olumlu olaylara da yer vermek lazım , trafikte motosiklet kullananların güvenli sürüş teknikleri , bunlardan biri , [YT]ki_xnzvjcds[/YT]

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

trafikte motosikletle güvenli sürüş tekniklerinin ikinci videosu [YT]KhfGuHE4tdc[/YT]

ilk verilen linkte farkındaysanız normal kazalar yok...
hep kendileri kaşınmışlar...
ama diğer linktekiler, hele kamyona vurup parçalanaması..
Allah'ım cümlemizi sen muhafaza eyle, çok korkunçtu....

motosikletli kameradan , istanbul trafiği gece görüntüleri , [YT]5jQKqLg1BB8&feature=related[/YT]

motosiklet kazalarının temel nedeni , uygun olmayan çeşitli sebeblerdir , bunları bir formül olarak tanımlamaya çalışırsak , karşımıza böyle bir tablo çıkar ; = bilinçsiz motosiklet kullanıcısı + sorunlu motosiklet + trafik ışıklarına uymamak + bozuk yol şartları + uygun olmayan coğrafi şartlar = istenilen yere ulaşmamak = motosiklet net forumu üyeleri kendi tecrübeleri ile motosiklet kazalarına yol açan sebebleri formüle edebilirler , herşeyden önce bu olumsuz sebeblerden kaçınmak gerekir, bir motosiklet kazası başımıza gelmeden önce , müjdat demir yalova/türkiye 22/10/2011

motosiklet net forumu içinde açılan başlıklar ; 1 - kanuni scooter merlin 150 cc , 2 - yan sepetli motosikletler , 3 - motosiklet kazaları , müjdat demir yalova/türkiye 1/11/2011

@mujdat demir

Bu bilimsellik nereden geliyor hayran kaldım. Müthiş formüller. İmzanızı atmışsınız altlarına iyiki alıntı yapabilirler izinsiz.

jonturka , teşekkürler , motosiklet kullanıcısı ile motosiklet arasındaki uygun olmayan sebebleri birbirine ekleyip çoğaltmak mümkün , bunlar trafikte kişinin başına , olumsuz olarak çok şeyler gelmesine yol açar , analiz ve sentez ile bu olumsuz sebebleri uygun hale getirmek mümkün , ancak bu şekilde , trafikte güvenli bir yolculuk sağlanmış olur , müjdat demir yalova/türkiye 9/11/2011

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar