Motosiklet Kaskosu

Arkadaşlar ben kanuni racer s 200 kullanıcısıyım motorum yeni sayılır 5 aylık makine. Dün koç ailanstan kasko için fiyat aldım 200 cc motor icin verdiği fiyat 388 tl ayrıca isvicre ergo'dan fiyat aldım o ise 1460 tl gibi ucuk bir fiyat verdi koç kaskonun fiyatı uygun geldi çünkü daha önce 650 gibi bi fiyat vermişti. ne dersiniz bu fiyata kasko yaptırılır değilmi.

kasko fiyatlarını bilmiyorum ama bu fiyatlar çok bence kazada sence ne kadar masrafın çıkar motorun bi hesapla ve uygun olacağını düşünüyosan yaptır derim. .

1460 YTL mi yuh komple motor mu alıos :):) bencede aklına ve cebine en uygun olanı yaptır derim..

ya arkadaşlar ben o fiyatları kıyaslama icin yazdım sonuçta iki firma iki fiyat ve ardaki ucurum tabiki koç kaskoya yaptıracağım.

Moderatör
388 Lira fiyat aldıysan, hiç bekleme hemen yaptır.. Fakat sigorta şartlarını belirtmemişsin.. Hangi olaylara karrşı sigortalıyorlar, kapalı garaj yada daha farklı şartları var mıdır? Bilgi verseydin, bizde ucuz kasko bulduk diye sevinirdik..

1460 liraya kazalı al bi tane :mrgreen:

ya kardeşim ben ne diyorum sen ne yazmışsın. bak diyorum ki iki farklı firma iki farklı fiyat aradaki ucurumu gör ve bu işin bir standardı olmadıgını anla.
ayrıca lucas bugün tekrar konuşucağım şartları öğrenir sizlerle paylaşırım.

388 Lira fiyat aldıysan, hiç bekleme hemen yaptır.. Fakat sigorta şartlarını belirtmemişsin.. Hangi olaylara karrşı sigortalıyorlar, kapalı garaj yada daha farklı şartları var mıdır? Bilgi verseydin, bizde ucuz kasko bulduk diye sevinirdik..

Ben de 300 küsura yaptırdım allianz dan kaskoyu ancak çalınma durumunda kapalı garaj şartı arıyor. Yaptıran arkadaş buna dikkat etsin. 1.460 fiyat veren firma büyük ihtimalle açık kapalı farketmez çalıntıyı her halukarda ödüyordur. O yüzden o kadar uçuktur. Allianz ın avantajı kaza durumunda sakatlık veya Allah korusun ölüm durumunda tazminat miktarı yüksek. Yol yardım hizmetlerini de ücretsiz sunuyor diye hatırlıyorum.

mgu

Selam arkadaşlar 2002 f 650 gs kullanıcısıyım 9,500 tl üzerinden ERGOİSVİÇRE sigortadan ful kasko fiyat teklifi aldım 958 tl fiyat çıkardılar fakat verdikleri hizmet KASKO (yanma,çalınma,çarpışma)DEPREM YANARDAĞ,SEL SU BASKINI VE BENCE EN ÖNEMLİSİ ASİSTANS hizmetleri.
Bu fiyat bence fazla geldi fakat ilk sefer olacağı için indirim yapmadılar ileriki senelerde indirimler olacağı söylendi.
Çok karasız kaldım görüş alabilirmiyim ASİSTANS hizmeti beni cezbediyor.
Ne dersiniz arkadaşlar.......:silent:

Beyler bu denli ucuz fiyata yaptırılan kaskolar aslında hiç bir işe yaramıyor.Kelime oyunlarıyla dolu. Çalınmaya karşı kaskolu.Fakat şu şekilde ;
Kapalı ve kilitli bir garajın olacak ve motor kilitli iken çalınacak. Kazalarda ise motor perte çıkmadan karşılamıyorlar masraflarını.
Sözleşmeyi iyice oku, çevirmesini yaptır bnce

mgu

Tabiki söylenenlerin yalancısıyıs tabiki araştırıyoruz bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse bizde doğru bir iş yaparız, başına kötü bir şey gelmiş arkadaşlar varsa sakıncası yoksa kasko ile ilgili olarak paylaşabiliriz.

arkadaşlar ben kaskoyu yaptırdım koç allianza 340 tl'ye. mart ayının ikisinde kasko policesini yüklereim şartlara bakınız. ayrıca bütün firmalar 250 cc altına kapalı garj mecburiyeti getiriyor o yüzden en uygun olan koçtu ona yaptırdım

bildiğim kadaryıla hepsi getirmiyordu geçen bi yazı grörmüştüm bi firma kapalı garaj zorunluluğu vermiyor

ayrıca kasko firmalarının kendi şubeleri arasında bile fiyat farkı doğabiliyor aynı firmada bi kaç farklı firmaya bakmanın bile faydası var :cat:

isviçre sigorta'nın kasko fiyatları çok yüksek her zaman.bende yarın kısmetse anadolu sigorta'da yaptıracağım fiyatta anlaştık.2008 model cbf 150 için 430 TL.ayrıca poliçede çok önemli,neleri içeriyor bunlara çok dikkat et.mesela benimki çalınma durumunda (Allah korusun) % 25 muafiyet uygulanacak.

Kasko...

ya arkadaşlar bende dün sym 200 joyride evo aldım. 6600 tl peşin satış bedeli 2-3 yere kasko sordum 2900 ile 2700 arasında fiyat verdiler. Siz bu 300 - 400 lü rakamları nereden aldınız bi telefon falan verebilir misiniz? aldığım en düşük fiyat 980 tl. motora kaskosuz binmek istemiyorum ama motorun yarı fiyatına kasko yaptırmak da ahmaklık olur biraz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar