Ramazan Aylarında Osmaniyedeydim ANNe Annemlerin Yanına Gitmiştim. Bayrama 1 Gün Kala Eve Gidecektim o Akşamı Benim DAyı Oğlu Ersin Gel Dedi Bıçakçı Köyüne Gidelim Zaten Son Günün Biraz Eğlenelim Hem Orda Sana Yer FISTIĞIDa Toplarız Eve Götürürsün Dedi Bıçakçı Köyünü Bilen Bilir OSMANİYELİLER
Saat Gece 22:00 Sıralarında Yola Çıkmıştık Tam Köye Yetiştikki Motor İstop Etti Jiklesi Kendi Kendine Yukarıya Çıkıyodu Heralde Çok Isınmıştı Galiba Ondandı Ama Bilmiyorum Neyse İteliy erek Götürdük Köye 1 Saatte Soğur Tekrar Yola Çıkarız Dedik Neyse Çayımızı İçtik FISTIĞIMIZIDA Aldık
Ve Yola Koyulduk Motosiklet Çalıştı Ama 200 Metre Gidiyoduk Tekrar Motor İstop Ediyodu Tekrar Geri Köye Gidip Ordaki Motorcu Usta Yapıp Çalıştırıyodu Tekrar Gidiyoduk Ama Yine İstop Ediyodu Bir Sürü Köpekler Vardı Sesleri Geliyodu Hani Korkmadıkta Değil Haa
NEyse Vallahi Tam 3, 4 SEfer Oldu En Son Usta Dediki Sen Benim Teli Al Bişey Olursa Yolda Beni arayın Tamam Dedik. Vallahi Gittik Yine İstop Etti En Sonu Tel Açtık Ustaya Hemen Geli Verdi Zaten Fazlada Gitmemiştik Gelip Tekrar Çalıştırdı Biz Çalıştıramıyoduk Ustanın Hali Gerçekten Başkaa
Kendi Motosikletiyle Gelmişti Neyse Bizim Motosikleti O Sürdü Osmaniyeye Kadar Bizde Onun Motosikletiyle Vardık ALLAH Razı Olsun Bizi O Kurtarmıştı
Ama iYi Geçti Ha Vallahi :queen: