Motosiklet Kardeşliği Buna Denir... Motorumu aldım :)

Selam,
Arkadaşlar bende sonunda CBR125'imi Sercat'la beraber aldım. Sabah Saat 10 gibi gittik. Motoru 2. kata kaldırmışlar Sercat, ben motoru aldığımız adam ve birde boyacı ıkına sıkına motoru aşağıya indirdik Fakat bir problem vardı aldığımız adamın çocuğu motorla oynarken kontağı açık bırakmış ve aküyü bitirmiş Ikına sıkına vurdurarak sertaçla motoru çalıştırdık. Ordan Selçuğun (SUSPECTBİKER) yanına akü şarj etmeye. Aküyü bıraktık yarım saat sonra geri alıcaz... Hemen kask baktık biraz geri geldik akü hala boş. Tekrar motoru vurdur Ve tam Beşyol lambalarında motor stop etti Tekrar vurdur ve 12-5 lik bir akü alıp taktık vınnnn Bu arada orjinal aküye 164 lira çektiler
Arkadaşlar şunu söyliyeyim Sertaç olmasa ben o motoru alıp akü takıp buraya getiremezdim. Ve biz Sertaç ve Selçukla MD'de tanıştık. O çocuğun hakkını hayatta ödeyemem. İŞTE MOTOR KARDEŞLİĞİDE BÖYLE OLUYOR BEN BUNU BURDA ANLADIM Çok saolun Sertaç, Selçuk çooook... Hakkınızı ödeyemem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun
kazasız günlerde kullan

hauyırlı ugurlu olsun gule gule kullan allha kazadan beladan korusun bızede nasıp olur inşallah

hayırlı olsun kardeşimmm..
kasasız günler inşallah..
ehliyet varmı ..
tam koruma varmıı..:cat:

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
Gezmekten altınızda paralansın inşallah.:cat:

Vedat abi ehliyet temmuzda. Zaten direksiyon sınavı içinde faydalı olur diye biraz erken aldım. B sınıfı ehliyetim var ama A2 temmuz ortası gibi elimde olur.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.:rendeer: :rendeer:
Sağolsun MT dostluğu :cat: :cat:

Kusura bakmayın yaw . Forumlar arasında geçiş yapmaktan kafayı sıyırdım sadece. Beni affedin :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun..ayrıca orjinal akü almanıza gerek yok..aynı kalitede 25 liraya aküler var.....orjinal akülerin ülkeye giriş fiyatı 16 lira ...öğle vicdansız kalitesiz insanlar getiriyorki aküye 100 de 1,100 kar ekleyip 165 lira fiyat çekiyolar ..antepte bana orjinaline 90 lira dediler...bir arkadaşa lazımdı..ben ona 25 liraya aldım orjinalinden inanın daha iyi...kazzık atana kazzık girer inşallah...

Valla Halil abi doğru diyorsun bunu diyende honda bayisi bursada tek :( neyse üstündeki akü 12-7'ydi ben 12-5 aldım. Anca kışın gezemediğim zamanda boşalır diye düşünüyorum. Bu arada Khutuck MD Motordelisi demek bir site var motordelisi diye. ;)

Uluyol da kvk ya gelmeden Mutlu akü bayii var.Benim GS 500 e akü aldım orj.12v 12A ben 12v 14A aldım.26 ytl miydi neydi.farlar açıkken bile tek tık marş.
not:kurşun asit bataryaların iç dirençleri diğer jel akülere göre daha düşük olup marş akımı daha yüksektir.

@Carcharoth
İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.Zaten güzel bir seçim yapmışsın Honda hayat onda.

kardeşlik güzel, motor da güzel. kazasız belasız kullan inşallah. aman deyim ehliyetsiz dikkatli ol.:cat:

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. Bu arada aldığın motor çok güzel bence kötü bi yorum duymadım senin de içine sindiyse(sinmese almazdın sanırım) doya doya bin derim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar