motosiklet kanseri !

Motosiklet üzerinde oturduğumuzda motosikletten yayılan elktromanyetik alandan dolayı kanser olabiliyormuşuz
http://www.motorcyclecancer.com/

ve korunmak içinde sele üretmişler :) siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
http://www.motorcyclecancer.com/Motorcycle-Seats-RiderSaver-ELF-EMF-Radiation-Shielding.asp

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
kurye olupta yollarda kanser oldum abi diyeni duymadım.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amerikanın oyunları bunlar :jocolor: :queen:

seleyle bitiyor muymuş olay, sade kıçımızdan mı alıyormuşuz radyasyonu, yeterli olmayabilir, konsola da bir tane kaktüs koymak gerek bence

Biz zaten ikiteker virüsünü çoktan kapmışız ve hiçbir kemoterapi bizi iyileştiremez.::gazla::::gazla::

Merak ettim şimdi. Motosiklet kullanıcılarının ölüm nedenleri içinde Kanser kaçıncı sıradadır acaba?

Bu ne lan manyetik alan (alan) adı üstünde yani doğrusal bir çizgiyle g.tümüzden girmiyor .?

motosiklet üreticisi:yaa sadece motor satmakla olmuyor ,daha farklı bişeyler bulmamız lazım,bize para lazım
yandaş medya :nasıl yani abi:sunny: ne bulacaz:silent:
motosiklet üreticisi:bilmem g.tümüzden birşeyler uydurmamız lazım
yandaş medya :du bakiyim :thumright benimkinden bişey çıkmıyor abi ,sen buldun mu :silent:
motosiklet üreticisi:ha buldum elektromanyetik bişiler
yandaş medya :helal olsun abi sende de ne g.t varmış maşallah :pr:

Şimdi meme kanseri riski olanlar göğüslerini aldırıyor bu riske karşı. Biz napıcaz totoşumu aldıracaz :queen: Bu ne lan ::xs06::::exclaim:::stretche

Bu bilginin doğru olduğunu kabul edip şöyle bir yorum yapabiliriz direk; Motosikletsiz bir hayatta karşılaşacağımız sağlık sorunları, motosikletli bir hayatta karşılaşacağımız sağlık sorunları. Bence her şey önce beyinde, düşüncede ve ruh halinde çözüldüğü için motosikletten kanser olmak, motosikletsiz olup kafayı yemekten iyidir lan.

motosiklet üreticisi:yaa sadece motor satmakla olmuyor ,daha farklı bişeyler bulmamız lazım,bize para lazım
yandaş medya :nasıl yani abi:sunny: ne bulacaz:silent:
motosiklet üreticisi:bilmem g.tümüzden birşeyler uydurmamız lazım
yandaş medya :du bakiyim :thumright benimkinden bişey çıkmıyor abi ,sen buldun mu :silent:
motosiklet üreticisi:ha buldum elektromanyetik bişiler
yandaş medya :helal olsun abi sende de ne g.t varmış maşallah :pr:

....:):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar