motosiklet kaç kişiliktir

o ne yavf vallaha beni oyle durduran olursa hemen yunus polislerin oldugu yere götürrüm onu önce ona yazsın sonra bana yazsın...:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

ona bakarsanız minibüsleride 14+1 diye satıyorlar ama istap haddi 14 kişi +1 olan kısım sürücü..

Hepsi yalan :queen:
Iki hafta once Kahire'deyken motosiklete 4 kisi binmislerdi vallahi
Alet yine de yolda gidiyordu :queen:
SONUC : sen kac kisi binersen bu kadar kisiliktir :queen:

kardesler daha dun gece 52 ytl ceza yedım 2 kısı bınmek yuzunden arkada arkadasım wardı cevırme war dıye durdum ewraklarım eksızsız ehlıyet war ama adam 2 kısı bınmek yok dedı ben nasıl olur ya dedım ruhsatta 1 kısı yazıyo sıgortada ıse 2 kısı yazıyor anlamadım ne yapmak lazım arkadası ındırdı cezayı kestı benı tek basıma yolladı adam hala sınırlıyım nasıl olur bu ya

ee arkadasın naptı sonra yazık ya sunu bı kesınlıge kavusturmak lazım:pr:

kardesler daha dun gece 52 ytl ceza yedım 2 kısı bınmek yuzunden arkada arkadasım wardı cevırme war dıye durdum ewraklarım eksızsız ehlıyet war ama adam 2 kısı bınmek yok dedı ben nasıl olur ya dedım ruhsatta 1 kısı yazıyo sıgortada ıse 2 kısı yazıyor anlamadım ne yapmak lazım arkadası ındırdı cezayı kestı benı tek basıma yolladı adam hala sınırlıyım nasıl olur bu ya

Ceza tutanağını ve ruhsatının ilgili sayfasını tarayıp buraya koyarmısınız.Ceza maddesini de görelim.
Görelim bakalım tutanakta o memurun sicil numarasını.:silent:
Kanundan nizamdan haberi olmayan memur olurmuymuş bilelim.:silent:
Derhal olayın gerçekleştiği bölge trafik müdürlüğüne gidip amirleriyle görüş,durumu kibarca izah et.
Sonuç alamazsan savcılığa başvur.

pekı ruhsatta 1 kısıde neden sıgortada 2 kısı?anlayamadım ben..

pekı ruhsatta 1 kısıde neden sıgortada 2 kısı?anlayamadım ben..

Ruhsatta yazan,istihab haddi denilen,aracın özelliğini ve kapasitesini belirleyen değerdir.Sigorta poliçesi araçtaki toplam insan sayısını belirtir.

Ruhsatta yazan değer sürüçü hariç yani yolcu sayısı olarak dikkate alınır,çünkü sürücüsü olmayan bir araç hareket edemez.

Karayolları trafik kanununu 65/1-a maddesi,Taşıma sınırı üzerinde yolcu almak,cezası 53,00 YTL.

çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ozaman arkadaşın aldıgı ceza bır hata nıtelıgınde olmus gercekten:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
normalde motorsiklet 19 kişiliktir. :p

5 :cat:

33kartinki31736ak8.jpg

:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu gördüğüm iyi oldu. Ben de ruhsatı elime aldığımda tüh iki kişi inemeyecek demekki diye düşünmüştüm ama yanılıyormuşum demekki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar