Motosiklet İlk Çalıştırmada Tekleyerek Çalışmıyor

Motosikleti
TVS Raider 125
TVS Raider 125 kullanıyorum. Yaklaşık 900 KM. Bir süredir marşa bastığımda tekler gibi oluyor ve çalışmıyor. 2. denemede çalışıyor. Çalıştıktan sonra gün içinde çalıştırmada sorun olmuyor. Tahminimce akü kaynaklı bir sorun. Sizce sorun nedir ? Konuyu daha öncede açmıştım ama cevap veren olmamıştı.

Voltaj göstergesi varmı ekranda , marşa basmadan önce akünün durumunu kontrol etmek fikir verirdi , motor 900 km de ise garantiden aküyü değişebilirler servise danıştın mı ? hafif gaz vererek dene birde tek seferde çalışırsa farklı bir sorun vardır..

Motosikleti
TVS Raider 125
Şu mesajla bu konu arasında 1 dakika olması düşündürücü :ROFLMAO:
Hahaha evet ben de aynısını düşündüm, sonra aklıma geldi ama bence sorun motorda değil aküde. Motorun günahını almayalım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Voltaj göstergesi varmı ekranda , marşa basmadan önce akünün durumunu kontrol etmek fikir verirdi , motor 900 km de ise garantiden aküyü değişebilirler servise danıştın mı ? hafif gaz vererek dene birde tek seferde çalışırsa farklı bir sorun vardır..
Voltaj göstergesi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada motorda marş motoru da yok.

TVS Raider 125 kullanıyorum. Yaklaşık 900 KM. Bir süredir marşa bastığımda tekler gibi oluyor ve çalışmıyor. 2. denemede çalışıyor. Çalıştıktan sonra gün içinde çalıştırmada sorun olmuyor. Tahminimce akü kaynaklı bir sorun. Sizce sorun nedir ? Konuyu daha öncede açmıştım ama cevap veren olmamıştı.
Muhtemelen cca denilen akünün soğukta çalıştırma gücü düşük kalıyor sonradan düzeliyor gibi. Garanti varsa bi servise söyleyin ölçsünler baksınlar. Çünkü kablo bağlantısı gibi şeyler de sebep olabilir. Hatta yakınınızda multimetre varsa direkt ilk çalıştırma öncesi voltaja bakın emin olursunuz, 2 dakika sürer çok basit bir işlem.

Motosikleti
Tvs Raider 125
aynı sorun bende de 8000kmdir var servise söylediğimde soğuktan olur diyip geçiştirdiler şuanda motor 11bin kmde 2 3 günde bir dediğin gibi 2. 3. marşda çalışıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar