Motosiklet ile yola çıkan baba oğul TEM'de yaşamını yitirdi

Baba ile oğulun cesedinin yan yana olması dikkat çekti.. Gözaltına alınan TIR sürücüsü yaşadığı şoku üzerinden atamadı

fft17_mf216020.Jpeg

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu Edirne istikameti Gaziosmanpaşa mevkiinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 34 P 3142 plakalı motosiklet, emniyet şeridinde seyreden 27 YS 446 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonucu motosiklette bulunan Osman Oruç (52) ve oğlu olduğu öğrenilen Eyüp Oruç (30) hayatını kaybetti.

Kaza sonrası olay yerine gelen polisler, ismi öğrenilemeyen TIR şoförünü ifadesini almak üzere karakola götürdü. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik bir süre konrollü olarak sürdürldü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından cesetler morga kaldırıldı. Kaza yapan araçların olay yerienden kaldırılması ile trafik normale döndü.

Kaynak : Milliyet

allah rahmet eylesin acı büyük kaza haberleri çoğalmaya başladı lütfen dikkat

Bende şimdi okudum çok fena :pale:

Allah rahmet eylesin ikisine de :salut:

Bence direk çarpmamışlardır, sıkıştırılmış olmaları muhtemel.2 kişi maxi scooterla kaç km hızla gidebilirlerki tıra çarparken duramasınlar ...

Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay Allah geride kalanlara sabır versin...

allah rahmet eylesin, baba ve oğul çok acı, geride kalanlara allah sabır versin.

ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır versin
Sabah sabah haberlerde gördüm moralim bozuldu.

allah ganigani rahmet eylesin,ne acidir ki baba ve oğul ayni kazada can vermişler allah geride kalan ailelere sabirlar versin.......

yine motosiklet sürücülerine karşi önyargili toplum haberlerinden biridir bu haber ''tıra arkadan çarpan motosiklet'' bir türlü anlamayacaklar bizlerin trafik akişindaki zorluklarımızi ve bize yapilan tacizleri,malesef bu kültürün oturmasi için enaz 10yila ihtiyaci var memleketim düzeninin......böyle olduğu kesin

allah rahmet eylesin.. arkadaşlar mümkün olduğunca geceleri motor sürmeyin. çoğu insanın gözleri geceleri zayıflar ama çoğuda farkında değildir.en azından reflektörlü yelek giymek gerekir. ben gece kullanacaksam kesinlikle reflektörlü yeleğimi giyerim. lütfen maksimum dikkat

Bu sitenin moderatörlerine birşey söylemek istiyorum böyle haberleri okumak yaymak bize birşey kazandırmaz. Çok üzülüyoruz, lütfen bir çare bulun.

Allah rahmet eylesin...

ALLAH rahmet eylesın baba oğul cok acı çok üzüldüm hepımız sevdıklerımızle dolasıyoruz .yanı ne diyeceğimi bilmıyorum gerıde kalanlara ALLAH sabır versın sabah sabah ecelmi demeli kadermi deme li

Allah yakınlarına sabır versin:salut:

Arkadaşlar reflektif yelek giyelim. Montun üstüne 5 tl vererek alacağımız bir reflektif yelek belkide hayatımızı kurtaracak.

sabah sabah acayip derecede moralim bozuldu :pale:
baba ve oğul çok kötü.. geride kalanlara allah rahmet eylesin:salut:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Cok cok acı bi olay Allah rahmet eylesin :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar