Motosiklet ile otobana girmek

otobana motosikletle girmem yasakmı girersem motosikletin otobandaki azami hız sınırı nedir kgs den geçerken makineye ne gösterip geçicem ayrı bi kart almam lazım mı

mLh

Yasal yollarla (Ehliyet, aracın ruhsatı, kafandaki kask) olduğu müddetçe hiç bir sıkıntı çıkmaz.

Yalnız;

otobana motosikletle girmem yasakmı girersem motosikletin otobandaki azami hız sınırı nedir kgs den geçerken makineye ne gösterip geçicem ayrı bi kart almam lazım mı

Açık konuşmak gerekirse, bu soru beni benden aldı :cherry: gece gece amma güldüm yahu :mrgreen::mrgreen:

Bende sabah sabah çok güldüm kardeşim.. Türkçe de fena :mrgreen: :mrgreen:

Roe

genelde üyeleri böyle kazanıyoruz, önce bir soru sonra gerisi geliyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:)
Motosikletler niçin otobana giremesin ki ?
KGS'den geçerken farklı birşey göstermene gerek yok,adı üstünde KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ,Kgs kartı yeterli :)

49 cc Üzeri her motorlu araç otobana girebilir ama asgari hızı 40 altındada olmuyacak ayrıca

1-) motosiklet otobana girebilir
2-) otobanda alt sınır 40 km dir
3-) kgs için shell bezin istasyonlarından anlaşmalı bankalardan ve bütün karayolları şubelerinden alım ve dolum yapabilirsin
4-) biz gişelerde kartı gösteriyoruz ama sen başka bir şey göstermek istiyosan gösterebilirsin hatta ogs kullanırsan göstermek için durmak zorunda kalmasın eline alırsın ogsini sallaya sallaya geçersin :p

ne gerzek insanlarsınız ciddi bi soru sordum bilmiyorum girip girmedigini çevremdekiler girilmez filan dedi merak edip bide size sordum belki yanlış cümleler kurmuş olabilirim eglenmeye yer arıyorsunuz gereksiz yorum yapacak arkadaşlar yazmasın lütfen

ne gerzek insanlarsınız ciddi bi soru sordum bilmiyorum girip girmedigini çevremdekiler girilmez filan dedi merak edip bide size sordum belki yanlış cümleler kurmuş olabilirim eglenmeye yer arıyorsunuz gereksiz yorum yapacak arkadaşlar yazmasın lütfen

Hadi yeni üyemizi bir ban ile kutlayalım :mrgreen:

doğru düzgün konuş gerzek falan ne demek ya sen kimsin ayrıca kgs ye ne göstereceğini söylerdim sana ama ban yerim şimdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar