Motosiklet İle İlgili Yazdığım Kompozisyon Motoron Da Yayınlandı (:

Şubat 17 de yazdığım yazım mart sayısında yayınlanmış. !
motoron okuyucularının yazımla ilgili yorumlarını almak istiyorum :)

okumak isteyenler http://www.myspace.com/kopil07
web sayfama girip MOTOSİKLET başlıgı altındakı bloglama yazımı okuyabilir :)
Sizinle paylaşmak istedim tşk ederim :)

+++++ Yazı sayfamdn taşınmıştır+++

Zor bir sanatla uğraşıyoruz hepimiz.Yaşamak ! İyiside kötüsüde bazı şeylerin arasında denkleme düşüp sıkışmaya neden olup büküyor mutlaka dudakları..İyinin kötüyle bir olduğu hayatta herkesin bir tutacağı vardır,acılar yakmasın yürekleri diye.Sanırım bunun olması gerektiğini hepimiz biliriz.Ama herkesin elinde aynı güzellikte tutacaklar yoktur.Ben ve bu satırları okuyan sizler seçtiğimiz tutacağın,aşkın farkındayız.Biz hayatın acımasızlığına,dudak büken inadı ve başkaldırışına RÜZGAR la karşı koyuyoruz. Kaçmakta değil bu kestirmede.Cesaret,savunma,inanç…2 teker bir aşk başlar rüzgarla paylaşılan zamanlarda.Yüreğinin sesini dinlersin.Çıkan egzoz sesi ya da gaz pedali öğle dertleri paylaşır ki seninle ah etmeye gerek duymaz hatta ağlamazsın ! Anlaşılamadığından dert yanarsın,onun seni anladığını görür motoruna bir kez daha sevdalanırsın.Boş iş, deliliktir diyenler bu cesareti bu sevdayı anlayamazlar…Aslında hepsinden daha yürekli hepsinden daha inançlı,her şeyden daha tutkuluyuz ! Çünkü tüm imkanları yürekle paylaşır ölümü sağ elimizde tutar öğle yaşarız.Belki bir gün bizi anlarlar..Belki bir gün o tutkuya sahip olurlar...Motosiklet başka bir şeydir ve bu başkalığı herkes kaldıramaz.O heyecanı alamayanlar korkarlar, delilik derler, reddederler….motosiklet kültürünün az olduğu bir ülkede yaşıyor olmamız bile engel olmaz tekerlerin yolla buluşmasına.Sanırım motorcu diye sıfatlandırılmak için daha çok savaşmamız lazım…Ülke insanlarını motor aşkına inandırmalı, daha çok Kenanlar çıkarmalıyız.2 teker eksiğiz bu normalliği onlara göstermeli, deli değil de motosiklet sevdalısı denilmesi için daha neler yapılmalıyı bulmalıyız.Her gün pisi pisine bir motorcuyu diğer sürücü hatası nedeniyle kaybediyor olmak en çok bizi yakar ! Motosiklet demek yaş,mekan,zaman,araç farklılığı aratmaksızın yürekte başlayıp bilekte sona eren TUTKUDUR ! Gerçek tutkular asla kaybedilmez.Motosiklet demek güç,cesaret,inanç demektir.İnançsız elde edilemez.Motosiklet biz demek…Yalnız kullanabilenlerin anlayabileceği öykü demek.16 yaşında olmama rağmen bu duyguları bana yaşatabilen tek tutku demek !... Teşekkür ederim,,verdiğiniz değer ve duyduğunuz inanca.Teşekkürler Motoron…....

Son düzenleme:
çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık

okurken kendimden geçtim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar