Motosiklet ile dünya turu yapan türk

Selam arkadaşlar, herkesin hayalidir zaman para ve diğer etkenlerden dolayı gerçekleşmesi zor olan dünya tuıru. Motorsiklet ile dünya turu yapan türk vardır diye düşünüyorum. Nette aratmama rağmen denk gelemedim. Konu hakkında bilgisi olanların paylaşmasını bekliyorum.

Ben bir Türk Vespacının Amerikadan Türkiye'ye geldiğini duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Hatta motorun 400.000kmde olduğuna dair de bir söylenti var. Bu arada merak edenler için modeli PX 200:cherry: Bilgi doğru mudur bilmiyorum ancak aynı motorla dünyayı dolaşan bir kaç kişi var bunlardan ilki de İtalyan bir adam. Nette aratirsanız kolayca bulabilirsiniz. Bu arada geçen haftasonu tüneldeki Skuter Servis'te otururken bir Vespa'cıyla karşılaştım, ayaküstü sohbet ettik. Kendisi Türkiye'ye dün gelmiş. Söylediği kadarıyla 13-14 ülke dolaşmış Vespasıyla. Motorunu görünce inandım kendisine(heryerinde çanta vardı) umarım yeni düzenleme yüzünden ceza yemez:pr:

iki kişi bi kaç ay önce cüneyt özdemir e konuk olmuşlardı...böyle bi kaç çift biliyorum...dünya turundan ziyade uzun yolculuklara çıkan çok var (10000 üzeri km)

enduroist.com, enduroclub gibi sitelerde gezi raporları var bulabilirsin...

birde eşi ile birlikte avrupa turu yapan türk bir aile var.Altında honda goldving leri var.

Başka bir sitede gezi yazıları okudum adamlar gitmişler gezmişler yemişler içmişler foto eklemişler ama ülkeler arası geçişler gerekli işlemler nerde konaklamışlar nerde mola yapmış kkaç para harcamışlar adamlar Mısırdaki lastik tamircisinin numarasını bile vermişler tamircileri isimleri adresleri vs gibi bilgilerle gezi raporu yapmışlar gitmeyenler için iyi bir rota ve kaynak hazırlamışlar.

Bir çok arkadaşımızda sağdece fotoraf ekliyorlar onlarda kendi adıma pek ilgi çekici olmuyor.

Bunları izliyor ve takip ediyorum . Youtube taki kız da dahil olmak üzere . Sanırım bu gidişle bu işi yapan Türk'e ulaşamayacağım ..

advrider sitesinde bir çok gezi ve foto var. İngilizceniz varsa süper bir kaynak. Ben sadece fotolara bakıyorum :p Hayalleniyorum.

Kaan çaydamlı kız arkadaşına evlenme teklifi için istanbuldan amerikaya gitmiştir chopper bir motorla(tam markasını öğrenemedim) kendi röportajında 16 bin kilometre yaptığı yazıyor

GS e binen ablamın klibini daha önce izlemiştim,bugün aklıma şu geldi.Ablam tek başına geziyorsa kamerada kim var?Eğer gerçekten tek başına geziyorsa çok büyük cesaret.Burası Türkiye,Her türlü fanteziyi denerler.

Para var, huzur var. Belki ileride aynısını ben de yaparım. Para durumu müsait olursa. :)

honda c90 ile şu anda dünya seyehatinde olan genç bi arkadaşımız var ingiliz kendisi.inanılmaz.youtube dan honda c90 adventures yazarsanız ulaşırsınız.tam anlamıyla macera seyehati o motosikletle girmediyi çöl çıkmadığı dağ kalmadı adeta

cc olarak en ideali hangisi acaba elbette düşük cc lerde de bu turlara çıkanlar vardır ama bilemedim işte.

Bisikletle bile yapılır, yeter ki doğru planla ve vaktin&naktin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar