Motosiklet için sırt çantası tavsiyesi

Herkese selamlar;

motoruma herhangi bir topcase, sidecase yakıştıramadım için bir sırt çantasına ihtiyacım var ama nasıl bir şey olması gerektiği hakkında bilgim yok..tek bildiğim belden bağlamasının olmasının faydalı olacağı. Yani kaç litre olmalı denge problemi oluşturmaması için? tavsiye edeceğiniz modeller ya da elinizde satmak istediğiniz bir çanta var mı? Su geçirmemesi lazım tabi birde?

dağcıların kullandığı 30 lt lik çantalar olur mu mesela?

çantayı günlük kullanım ve günübirlik geziler için istiyorum. Yani içine motosiklet çadırı, hafif kilitler, defter, ajanda vs şeyler koyulacak...

bütçe 120-130 a kadar..daha ucuzları da kabulümdür...

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
2. el bolumune bir bak, gecenlerde biri cok basarili bir canta satiyordu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen boşver belden bağlamalıyı. :p

Mümkün olduğunca küçük bir çanta daha rahat olmanı sağlar. Uzun çantalar arka selenin yüksekte olmasının da etkisiyle rahatsız edebilir. Büyük bir çantayı rahat bir şekilde arka selenin üzerine atamayacağın için ön selede 2 kişi oturuyormuş gibi bir durum olabilir.

bence seleye değecek ve rahatsızlık verecek ben nike'nin okul çantasını kullanıyorum çekiyorum en yukarıya ohh mis gibi su geçirmiyor ilk yağışlarda zaten yağmurda gitmediğim için problem yok

aslında seleye değmesi daha iyi değil mi..sırta yük binmemiş oluyo....aslında alt taban keşke komple seleye bassa..

Bende almayı planlıyorum benim cbfde topcase yok file var file kulanıyorum

1 2 ay önce izmir karsıyaka çarşıdaki bir valizciden 27litre dağcı çantası aldım (bel ve göğüsten tokayla bağlamalı) fiyat olarak dükan sahibi 100 dedi bende 50 yaparsan alırım dedim 70 de anlaştık :) kullanım olarak omuz kısımlarının ped olması büyük avantaj. Ancak tek olumsuz yanı (bence) arkasında ve omuzlarında reflektör olmaması. Onuda yakın zamanda alacağım reflektörlü bantla halledicem

Kısa bir not motosiklette denge ve ağırlık merkezi ön planda olduğundan cantanın sırtınıza tam yapışması ve seleye değmemesi daha iyi olur

bı sırt çantası gerektiğinde, yani ağır olduğunda file ile de kullanılabilir sanırım değil mi?
kullanırsın baktın file yetmedi boy olarak mesela normal valiz diyelim ben kalın çamaşır ipiyle bağlıyorum daha sağlam olur ...file kopar kopabilirde daha sık genişletirsen...

bence en iyi çözüm bu,
toplam 50 litre hem estetik hem de sırtta olmadıgından dolayı güvenli

201556_02.jpg

http://www.motoport.nl/WebRoot/Store/Shops/Motoport/4BA0/0B63/5AF8/13D6/586A/515D/3D59/C98B/201556_02.jpg

arca94 ü sırt çantası kurtarmıştı diye hatırlıyorum ya da başka bir arkadaşı bence sırt çantası güvenlikte sağlamaz mı? tamam bir bellik olmasada yine kurtarıcı olabilir

aslında seleye değmesi daha iyi değil mi..sırta yük binmemiş oluyo....aslında alt taban keşke komple seleye bassa..

yok canta seleye degmeyecek kesinlikle .30 litrelik canta cok buyuk gelir.cantanin ince ve sirta uyunlu olmasi lazim ayriyeten senin sirt genisliginden daha dar olmasi lazim .
128892258.jpg

boyle birsey olabilir mesela

Evet arkadaşlar ben de kendi sırt çantamı kullanıyorum ancak hacmi küçük ve çok fazla kullanışlı olmuyor , ancak yine de idare ediyor.Uzun yol için şu iki tarafa asılan sosis çantalar ideal olacaktır diye düşünüyorum . Acaba elinde bu çantalarla ilgili fiyat ve kullanım bilgisi (tecrubesi) olanlar var mıdır :)

ben de aynı sikintidaydim, geçenlerde memlekete gittim. arkadas var honda bayi.onda bir sırt cantasi gördüm, hem icine kask sığıyor hem de önünden bez bir bölüm çıkıyor istersen ona kask koyuyorsun. tam istediğim gibiydi hemen aldım 55 tl ye. motorcycle tex galiba markası. birazdan resim de atarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

http://t.co/fOUcqhME

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar