Motosiklet için sandalye ve masa

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Yeni pcx aldım kız arkadaşımla beraber kullanmak için motorun sele bagajına koymalık sandalye ve masa arıyorum. Tavsiyelerinize açığım

Decathlon da sele altına sığacak ufak katlanır sandalye var ama konforsuzlar , bende kol dayaması olmayan normal ebat sandalyesi var Decathlon'un , çantanın üstüne iki adet bağlıyorum hatta yanına çadır , katlanır masa ve mat bağlıyorum , hem konfor yönünden gayet iyiler hemde bu şekilde rahatlıkla taşınabiliyorlar..

Kullandığım masada bu , motosikletde taşımak için ideal..

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Decathlon'un kol dayama yeri olmayan alçak sandalyeleri motorla taşınır.
Bir de nurgaz markasının mini kamp sandalyesi var motorun arka çantasına bile sığar, ama o da çok çok rahat bir şey değil.

Motosikleti
Forza 250 2025
Bende Forza 250 için almıştım. Memnunum çok rahat, katlanınca 50 cm falan oluyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Katlanır Kamp Taburesi
110000254777320.jpg

Motosikleti
HONDA FORZA 250
geçenlerde instagram da denk geldi kamp ve ötesi diye sayfa onlarda da vardı katlanır sele altına sığan sandalyeler

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Bol çubuklu pratik kamp sandalyeleri candır.
Sırt çantasına bile 2 tane sığıyor. Joymax'in sele altının ön tarafına 2 tane sığıyor.

Ancak genellikle ilk senesinin sonlarına doğru plastik birleşim yeri kırılıyor. Üzerinde çok hareket etmeden, ölü gibi oturmak gerekiyor. Yedek parça diye bir şey yok maalesef. Ya garantiden değişecek ya da yenisi alınacak.

Decathlon'unki biraz tuzlu ama 5 yıl garanti ve yedek parçasının olduğunu iddia ediyorlar.

Motosikleti
D400
80 kilo üstü iseniz kalem kutusu boyutunda olan sandalyeden uzak durun ;) hiçbiri taşımıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar